İftiralar, provokatif eylemler almış başını yürümüştü. İşin içine bir de mescitler dini değerler ve din istismarı girince olaylar içinden çıkamaz bir hal alır.
24 saat canlı yayın onlarca televizyonda, onlarca vilayette on binlerce insanın bir tek karede haber olarak verilmeyişi habercilik açısından nasıl bir durum?
Upuzun saçlarından yağmur suları süzülen, elinde çiçek sepetiyle her halinden çelimsiz olduğu anlaşılan ama gözleri iri iri 17-18 yaşlarında bir kız girdi.
Bizim de hem şehir hem şehirde yaşayanlar olarak üç yıldır yaşadığımız kaostan kurtulmamızın mevcut yönetim ve yöneticilerle mümkün olmadığı ortadadır.
sular tersine akabiliyormuş meğer, meğer bütün kavramlar efendilerin dilinde başka başka anlamlar kazanabiliyormuş. kardeşmişiz de haberimiz yokmuş.
Kurtuluş Savaşı'na katılmayan asker kaçakları çocukları ya da torunlarıdır. Onlar, cepheye gidip dönemeyenlerin, evlerine, topraklarına, çiftliklerine çöktüler
Rezip köyünde başlayan bir yolculuğu, Yatılı okuldan Astsubay Okuluna, oradan Ankara Tıp Fakültesine, Ankara Tıp Fakültesinden GATA Askeri Hastanesi'ne
Akşam saat 6 gibi Demokrasi Parkı'nın önünde aşağı Karapınar minibüsünü beklemeye başladım. Eve geldiğimde saat 7'yi geçiyordu. Tam 45 dakika minibüs beklemiştim.
Anladığım şudur ki, birçok sosyal medya kullanıcısı hiçbir şekilde altına yorum yapacağı metni okumuyor, okuyorsa anlamıyor, anlıyorsa da bildiğini okuyor..
Düşünün ki bir sosyal medya kullanıcısısınız. bir başka şehirde yaşıyorsunuz. Depremde on binlerce ölmek yok. Maden facialarında yüzlerce enkaz altında kalmak yok. Çıkan yangınlarda onlar...
Vekiller Adıyaman'a geldikçe, Belediye Başkanı Adıyaman'dan çıktıkça beklenen hizmetler aksar ve Adıyaman düşlerini kurduğu şehirleşmeyi asla yakalayamaz
90'lı yılların ortalarında Adıyaman Marangozlar Çarşısı'nda sabah ezanı saatlerinde bir yangın çıkmıştı. Hatırlayanlar bilir.
Bu bağlantı sizi https://www.gapolaygazetesi.com dışındaki bir siteye yönlendiriyor.