Ruh durumuma göre günümü boyarım. Bazen toplanıp gökkuşağı oluruz. Geçmişe ah vah, pişmanlık, geride kalanlara üzülmek. Keşkelerim hiç olmadı.

Bu yıl önce ablaların ağabeyimin erken sürprizi ile girdim teşekkürler..

İYİ Kİ DOĞMUŞUM BEN!

Biz, ben ve içimdeki binlerce kadın. Her renk ve çiçek kokusu barınır içimizde. Savaşı da yaşadık barışı da.

Her günümü ayrı bir renge boyadım. Grilerimde oldu arada bir. En çok da geçmiş yıllarda (Gençliğim der yaşıtlarım)… Kendimi, en azından içimdeki beni hâlâ genç buluyorum.

Hayatın ritmine uyan, hâlâ dans eden, müziğe eşlik eden...

Ruh durumuma göre günümü boyarım. Bazen toplanıp gökkuşağı oluruz. Geçmişe ah vah, pişmanlık, geride kalanlara üzülmek. Keşkelerim hiç olmadı.

Son yıllardaki yaşlarımı, farkındalığımı, dinginliğimi ,ruhumun huzurunu ve beni, içimdeki salt ben olabilmiş bu güzel kadını çok seviyorum. Her hâli ve yüzleşebildiğim hataları ile beni ben yapan yaşadıklarım, kusurlarım... Ders aldım veya alamadım. Hiç bir şeyin hesabına girmedim dedim ya. Yaşamın okulunda ben matematiği hiç sevmedim. Sevmeyeceğim. Aşklarım, sevmelerim beklentisiz. Taa içimden, kocaman sevdim. Sevdikçe seven yediveren yüreğim… Seni öpüyorum. Var oldukça usanmayacağım sevmekten, şarkı söylemekten, dans etmekten. Çok şükür sebeplerim var. Ellerimi semaya açıp gökyüzüne, evrene, sahip olduklarıma hep minnettar olacağım. Çocuklarım, torunum, en güzel sanat eserim onlar benim. Koşulsuzlarım, ailem, dostlarım ve arkadaşlarım… Sizlerle, mutlu olacağım her koşulda, iyi kilerim benim...

Sizlerle yolculuk çok keyifli. Bazen molada inenler, yeni gelenler, şarkılar, türküler eşliğinde devam. Ta ki bir gün tanrıların arabası gelene kadar birlikte yaşamın şarkılarını söyleyeceğiz. Elimizde papatyalarla kır çiçekleri, içimizde allı güllü sevinçlerle.. İyi ki doğmuşum ben bu hayata ve iyi ki tanımışım sizleri. Günün, yaşın güzel geçsin güzel Kıymet ve en güzel ben, seni, sizi seviyorum. Nice sizli yıllara...

KIYMET ŞAHİN

04/08/2023