Hasbi ve samimi tevhit inancına sahip imanını bir yandan dinsiziler bir yandan dinciler ve ateistler arkasından deistler bozmak için saldırdıkça saldırıyor.

ESAS SUÇLU KİM ?!

Türk milletinin binlerce yıldır inandığı saf, hasbi ve samimi tevhit inancına sahip imanını bir yandan dinsiziler bir yandan dinciler ve cepheden ateistler arkasından deistler bozmak için saldırdıkça saldırıyor.

Fakat görünen o ki son zamanlarda ortalığa dökülen “din” tartışmalarına bakılırsa en çok zarar verenler İslam adına siyaset yapan dindar görünen “dinciler” oldular ve oluyorlar.

Çünkü söyledikleri gibi yaşamadılar, adil olmadılar, çıkarlarına göre fetvalar verdiler ve dillerindeki dini kalplerinde bozdular.

Kendilerini yaratıcı yerine koyarak insanları yargıladılar.

Milleti inanan ve inanmayan olarak böldüler.

İktidar imkan ve fırsatlarını sadece kendi partizanlarına ve cemaatlerine layık gördüler. Cenneti dünyada satan papazlar gibi ülkenin zenginliklerini cennet dünyada diyerek sadece kendilerine layık görüp kendi aralarında bölüştüler.

Bu yaptıkları ile “böyle din de dindar da olmaz” diyen milletin, dini itikatının, imanının immün sistemini çökerttiler.

Ondan sonra mikrop kadar cürmü olan ateistler, deistler ve islam düşmanı çevreler ile kafasına göre, yaşadığı hayata göre din hevesinde olanlarla birlikte kalabalıklaştılar.

Artık gençler büyüklerinin cümlelerine dini terim, ayet ve peygamber nasihatları ile başlamasını istemiyorlar ve dinlemiyorlar .

Dini olan hiçbir şeyi dinlemiyorlar !

Esas suçlu onlar !

Hakkı Şafak Ses