İşin şakası yoktur. Artık bu ceza ile Almanya’nın AB’ ile işbirliği içinde Avrupa'daki Türklere huzur vermeyeceği onları tahkir ve tahrik edeceği açıktır.

ALMANYA’NIN VE ALMANLARIN ANLAYACAĞI TEK HAREKET.

AB’ YE DE DERS OLUR !

Almanya kurumsal yapıları çok sağlam imparatorluk geleneği olan bir devlettir.

Hesapsız plansız hiçbir hareketleri olmaz.

Asla heyecanları ile hareket etmezler ve soğukkanlı kararlar alırlar.

UEFA’ya resmen devlet olarak müracaatları ile Merih’e verdirilen ceza, önceden planlanmış ve fırsatı kollanan stratejik bir hedef için siyasi kararlılıkla atılmış özel ve önmeli bir adımdır.

Almanya’da Türkleri kızdırarak ve tahrik ederek Almanlar ile aralarına nefret duvarları örmek hedefi ile bir planlarının olduğu bu ceza olayı ile artık açığa çıkmıştır.

Avusturya ile birlikte 90 milyon Alman 5 milyon gurbetçi Türk’ü Avrupadan göndermenin, kalanlarını da Cem Özdemir gibi mankurtlaştırmanın daha doğru tanımı ile yavşaklaştırmanın hem planını hem de hazırlığını kesin yapmışlar.

Melih’e verilecek ceza ile Türklerin kabaracak öfkesinin Berlin olimpiyat stadında hangi sınırları aşacağını Almanların bilmemeleri mümkün mü?

Türkiye’nin kazanması durumunda Berlin sokakları ile birlikte başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa’da Türk ve müslüman nüfusunun kabaracak heyecanları sonucu ortaya çıkacak olan görüntülerin Avrupa’da ki yabancı düşmanlığına nasıl hizmet edeceğini ve gelecekte büyük çatışmalara uygun bir ortamı hazırlayacağını bilmiyorlar mı? Hesap edemiyorlar mı?

Çıkaracakları bir kanun ile “Almanya’da ırkçı ve ideolojik çatışmalara katılan yabancı uyruklu kişi ve örgüt mensuplarının mallarına ve banka hesaplarına el konularak sınırdışı edilirler” dedikleri anda iş bitmiştir.

Belki de böyle bir kanun vardır bile.

İşin şakası yoktur. Artık bu ceza ile Almanya’nın AB’ ile işbirliği içinde Avrupadaki Türklere huzur vermeyeceği onları tahkir ve tahrik edeceği açıktır.

Başkasının vatanında vatanseverlik ve milliyetçilik mücadelesi yapılmaz.

Almanya’daki Türklerin Almaya’yı ve Almanları uyaracakları tek adım vardır.

Almanya’daki menkul ve gayrimenkullerini onların el koymasına fırsat vermeden Türkiye’ye getirmektir.

Savaş çıktıktan sonra bu fırsatı hiçbir gurbetçimiz bulamayacaklardır.

Almanlara verilecek en iyi ders Alman ekonomisisini sarsacak adımları atmaktır.

İhtimal değil ama ola ki belki uyanırlar.

Haydi gurbetçiler Almanya-Türkiye arasına “EURO” köprüsü kurmak için kolları sıvayın.

Bu uyarıya katılan ve doğru bulan arkadaşlarım lütfen Almanya başta olmak üzere Avrupa’da bulunan yakınlarını ve arkadaşlarını bilgilendirip uyarsınlar.

Eğer Almanya UEFA’ya Merih’i şikayet ettiği günden bugüne Alman bankalarından Türkler 1 milyar Euro’yu çekerek Türkiye’ye gönderse idiler inanın Almanların paçası çoktan tutuşurdu.

Hakkı Şafak Ses