Bu filmdeki tüm olayların gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur. Tamamen hayal ürünüdür. Ama gerçekten hayal ürünüdür. Bildiğiniz hayal ürünüdür yani.

NARİN BİR MASAL

Narin'in ortadan kaybettirilişinin 23 günlük hikayesi filme alınsaydı büyük bir ihtimalle şöyle başlardı;

Bu filmdeki tüm karakterler ve olayların gerçek kişi ve kurumlarla ilgisi yoktur. Tamamen hayal ürünüdür. Ama gerçekten hayal ürünüdür. Bildiğiniz hayal ürünüdür yani.

Tavşantepe diye bir köy aslında yoktur, hiç olmamıştır..

Tavşantepe diye bir köy olmadığı için orada okul da yoktur, cami de yoktur, bakkal da yoktur ve hiç olmamıştır.

Dolayısıyla köyün yakınlarında var olduğu sanılan karakol da yoktur. Karakol olmadığı için mobese kameraları da yoktur ve hiç olmamıştır.

Narin diye bir kız çocuğu da yoktur, aslında, hiç olmamıştır.

Narin diye bir kız çocuğu olmadığı için anne babası da yoktur, amcası halası teyzesi abileri kuzenleri de yoktur. Olmadığı için onları koruyup kollayan bir güç de yoktur.

Koca köyde Narin diye bir kızı tanıyan da yoktur ve hiç olmamıştır.

Kılınan namaz aslında gıyabi cenaze namazıdır, çünkü ortada bir cenaze yoktur. Dolayısıyla mezar da mezarlık da yoktur.

Hikayede geçen ve suçluymuş gibi gözaltına alınan bütün karakterler ortadan kaybettirilen masum bir kız çocuğun kaybettirilişlerinden sorumlu tutuldukları için aslında hepsi masumdur, dediğimiz gibi çünkü ortada kaybettirilen bir kız çocuğu yoktur.

Dolayısıyla filmi çekilen hikaye tamamen bir kurgudan ibaret olup, anlatılan hikaye de baştan sona hayal ürünü olup gerçeklikle herhangi bir ilgisi yoktur...

Ülke olarak tam 23 gündür ortadan kaybettirilen bir kız çocuğu ile ilgili alınan ifadelerden, yapılan açıklamalardan, çekilen videolardan, yapılan haber programlarından, koca koca adamların, konusunda uzman olanların, eski cinayet büro şeflerinin, eski emniyet amirlerinin, ceza hakimlerinin, emekli savcıların ve müfettişlerin verdiği demeçlerden anladığımız budur...

Tavşantepe diye bir köy yoktur, dolayısıyla köyde yaşayan kimse olmadığı gibi, Narin'i tanıyan kimse de yoktur çünkü Narin diye bir kız çocuğu hiç olmamıştır.

Tam 23 gündür anlatılan her şey bir hikayeden ibarettir, hem de tamamen hayal ürünü olup gerçeklikle ilgisi olmayan bir hikayeden...