Filistin, Gazze, Lübnan katliamları Arap liderlerinin hain, Yahudi işbirlikçisi olduklarını gözler önüne serdi. Arap halkları liderlerine saygı duymuyor artık.

20. yüzyılın başında haritalar çizilirken Osmanlıyı kasıtlı olarak Almanların safına iten Batılılar, imparatorluk coğrafyasını aralarında önceden paylaşmışlardı. Arap ülkelerinden devşirdikleri hainlerle krallıklar kurmuşlardı. Şimdi 21. Yüzyıldayız haritayı yeniden çizmek, coğrafyayı yeniden paylaşmak istiyorlar. Arap Baharı'yla erken doğum yaptırdıkları Arap Devrimlerini amacından saptırıp kendi adamlarını getirdiler.

Gazze katliamı Arap liderlerinin hain ve Yahudi işbirlikçisi olduklarını gözler önüne serdi. Arap halkları liderlerine saygı duymuyor artık...

Amerika ve Batı 21. yüzyılın başında, NATO üyesi, Avrupa kapısında bekleyen Türkiye'yi ise kuşatarak bu defa Rusya'nın safına itiyorlar. Çünkü haritaların değişmesine izin vermeyen Türkiye en büyük düşmanları. İsrail eliyle başlattıkları bu savaşın seyrine göre konumlarını belirleyecekler. İsrail karşısında Müslümanların gücünü ölçüyorlar. Oysa bir avuç Hamas bir yıldır İsrail karşısında pes etmedi. Henüz devlet olarak hiç bir İslam ülkesi İsrail'e savaş açmadı. Yalnızca idarecilerinden daha samimi olan Müslüman halklar Gazze'nin yanında durdu. Hamas ve Hizbullah, iki örgüt İsrail ile savaşıyor, İsrail'e kök söktürüyor. İslam ülkeleri ise seyrediyor.

Henüz İslam ülkeleri savaş ilan etmedi.

Batılılar İslam ülkelerinin savaşa girdiğinde görsünler bakalım kim güçlü? Devşirdikleri paralı askerleriyle mi savaşacaklar? Batılıların karşında gözden kaçırdıkları hasta adam dedikleri Osmanlı yok, büyük Türkiye var. Dinamik nüfusu, askeri menavra kabiliyetiyle büyük ve güçlü bir Türkiye! Ayrıca yüz yıllık hezimeti galibiyete dönüştürmek isteyen Müslüman yürekler savaşan Gazze'de, Beyrut'ta Kudüs'te, hatta işgal eltındaki Mekke ve Medine'de çarpıyor.

Amerika ve Avrupa zincirini gevşek bıraktıkları İsrail köpeğiyle İslam dünyasına korku salacaklarını sanıyorlar. Köpek köpeklikten öteye gidemez. Bugün ellerine geçirdikleri güçle rahat uyuyabilirler ama yarın asla rahat uyuyamayacaklardır. Savaş ve kaos içindeki bir dünyada hiç kimseye rahat yoktur. En büyük korkuyu en en zengin ve en rafah düzeyi yüksek olanlar yaşayacaklar! Zincirlerinden başka kaybedecek bir şeyi olmayanlardan korkunuz! Bilinmelidir ki Müslümanlar İsrail köpeğini hal ettikten sonra Amerika ve Batıyla hesaplaşacaktır. Er veya geç bu hesaplaşma olmadan taşlar yerine oturmayacaktır. Dünyada barış sağlanmayacaktır. Dünya barışının önünde en büyük engel İsrail, Amerika ve Avrupa!