İYİ Partili arkadaşım telefon etti Akşener'e çok kızdığını ve Bu yüzden siyasetten soğuduğunu söyleyerek "Hocam Sence Musavvat Dervişoğlu başarılı olabilir mi"

İYİ Partili bir arkadaşım telefon etti Akşener'e çok kızdığını ve Bu yüzden siyasetten soğuduğunu söyleyerek "Hocam Sence Musavvat Dervişoğlu başarılı olabilir mi" diye sordu.

Değerli arkadaşlar öncelikle şunu ifade etmeliyim ki PKK ve siyasal islamcılar hariç benim hiç kimseye karşı bir ön yargım yoktur. Gönül Kapım Türk milliyetçilerine sonuna kadar açıktır.

Sayın Meral Akşener Musavat Dervişoğlu, Ümit Özdağ Koray Aydın Sinan Ogan Bunların hepsi de bir dönem Devlet Bahçeli'nin karşısında genel başkan adayı olarak ortaya çıkmışlardı. Bu süreçte MHP'de bir Değişim dönüşüm istiyorduk o yüzden diğer adaylarda Akşener etrafında birleşmişlerdi.

Sonrasında MHP deki anti demokratik kongre süreçlerinden sonra IYI Parti kuruldu. Ve genel başkan adayları da bu partide Akşener'in etrafında toplanarak yönetime girdiler. Ancak inandığımız ve güvendiğimiz Akşener liyakatlı olanlarla değil paralı olanlarla çalışmayı tercih etti ve hep onlarla yol arkadaşlığı yaptı..

Başarısız oldu ve son Seçimden sonra görevi bıraktı yerine Musavat Dervişoğlu göreve getirildi. Bazı arkadaşların emanetçi olarak gördüğü Musavat Dervişoğlu'nun şahsen ben Akşener'in ağzına bakarak hareket edeceğine ihtimal vermiyorum. Akşener'in cici çocuğu Satuk Buğra'dır.

Musavat Dervişoğlu siyaseti daha delikanlıca ve mertçe yapar. Bazıları gibi kaypak değildir. Eğer Önümüzdeki süreçte kendini beğenmiş çıkarcı ve bir o kadar da ukala yönetici kadroları yenileyip değiştirebildiği takdirde Siyasette başarılı olacağını tahmin ediyorum.

Hatta kırılıp gücenen partisinden uzaklaşan kim varsa yeniden partilerine dönecektir diyorum. Musavat Dervişoğlu her şeyden önce millidir. Milli meselelerde para eksenli hareket etmez. Para eksenli hareket eden il başkanlarını da sevmez. Çünkü tescilli bir dava adamı Türk milliyetçisidir. Türklük konularında devlet ve milletin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yerine getirir.

IYI Parti'deki sıkıntı şudur. Türkiye genelinde il ve ilçelerde yeniden kongre süreçleri başlatılmalı yeni ekip ve kadrolarla yola devam edilmelidir. Şayet Dervişoğlu bunu başarabildiği takdirde son seçimde yaşadığı hayal kırıklığını yeniden yaşamayacak ve Türk siyasetinde IYI Parti arzu edilen noktaya gelecektir.

Bu yazımı okuduğunda bile halen Koltukta oturan Çapsız ve beceriksiz il başkanlarının bana saydırdığını hisseder gibiyim..

Olsun Biz doğruyu bugün söylemeyeceğiz yanlışları yazmayacağız da gelene alkış gidene alkış mı tutacağız. Kusura bakmayınız Türk Milleti olarak inandığım bana doğru gelen ne varsa sadece onu paylaşacağım sizlerle.

Yalakalık dalkavukluk yok yani..

Ertuğrul Kalafat