Şehrin tek profesyonel takımı GaziantepFK kulübünde emeği olan teknik adam olarak bir iki ay kadar önce bu şehrin ileri gelenlerine bir fotoğrafla seslenmiştim

GAZİANTEP FK YANLIŞ YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDİYOR ?

Doğru işler yaptığınızı görene kadar,yaptığınız

yanlışlarla bu şehre ve takımına ne kadar zarar verdiğinizi anlatmaya devam edeceğim.

Çünkü üç transfer döneminde o kadar akıl dışı yanlışlar yaptınız ki bunun normal bir açıklamasını yapamazsınız.Ve artık biz hata yaptık kusura bakmayın deme hakkına dahi sahip değilsiniz.Çünkü yaptığınız sadece bu iki fotoğraftaki hataların Gaziantep’e bedeli en az 15 milyon Euro’dur.

İş hayatınızda doğru işler yaparak başarılı olmuş olabilirsiniz,buna kendi adıma saygı duyar ve takdir ederim.Fakat üç transfer döneminde aleni şekilde menajerler,şehir dışındaki eli kulübün içinde olan üzüm karası ve kulüp içindeki uzantıları tarafından bu kulübe öyle zararlar veriliyorki bunları artık sağır sultan dahi biliyor.

Aslında şimdi şehrin ileri gelenlerinin kongre gününü ( ibra ) dahi beklemeden siz bu kadar yanlışı bilerek veya bilmeyerek de olsa nasıl yaparsınız diye hesap sormaları ve sizlerden açıklama istemeleri gerekir.

Buradan şehrin tek profesyonel takımı olan Gaziantep Futbol kulübünde emeği olan bir teknik adam olarak bir iki ay kadar önce bu şehrin ileri gelenlerine bir fotoğrafla seslenmiştim şimdi aradan daha birkaç ay geçmeden iki fotoğrafla bir kez daha sesleniyorum.

Önlem alın eğer bu anlayış ve iş bilmemezlik devam ederse Gaziantep Fk çok yakın bir gelecekte birkaç dönemli transfer yasakları ve devasa borçlarla karşı karşıya kalabilir.

Sadece bir şey öğrenmek ve sormak istiyorum sevgili yöneticilerden acaba tamamı eleştirilen bu yeni transferlerinizin kaçına astronomik anlaşmalarının üstüne birde ödül olarak imza parası verdiniz ?

“ Kibirle haddini aşan kişiyi Allah (cc )yerden yere çarpar !' HZ.Ömer r.a .

Ali Güneş

Uefa Pro Lisans Antrenör