Çok çalışılması uyum için çare aranması gereken bu günlerde, imdada yetişen bu aralığı ise sevgili hocamız 4 gün izin vererek tatil ile değerlendirmek istemiş.

Sezon başında yapılan çok tartışılır yetersiz transferlere rağmen sezona mucize BODRUMSPOR galibiyeti ile başlamışsın, fakat aynı mucize maalesef SAMSUNSPOR maçında gerçekleşmedi.Çünkü iki maçtaki kadro tercihleri ve yeni transferlerin yetersizliği,takım uyumsuzluğu daha ilk haftada Gaziantep Fk taraftarlarının ve spor kamuoyunda karamsar düşünceler yarattı.

Transferlerin tartışıldığı çok çalışılması ve uyum sorununa çare aranması gereken bu günlerde,imdada yetişen bu aralığı ise sevgili hocamız 4 gün izin vererek tatil ile değerlendirmek istemiş.

Bugünkü açıklamasında da en a üç veya dört transfere daha ihtiyacı olduğunu söylemiş.Bu görüşünde haklı ona %yüz katılıyorum.

Katılmadığım sezon başı yapılan 13 transferde ve bizim uzaktan yaptığımız yorumlarla oyuncuların süper lig kalitesinden uzak olduğunu söylerken sizin ekmeğiniz,işiniz ve o kulüp size emanet edilmiş siz o oyuncuların yetersizliğini görmediniz mi sevgili hocam eğer görmedinizse en azından bundan sonraki transferlerde bari görmeye çalışın.

Aslında yazımı uzatmak istemiyorum ama Gaziantep Fk’de transfer maalesef günümüz futbolundan,futbol aklından uzak esas işleri futbol olmayan kişilere bırakılmış,transferler kulübü yıllardır kuşatmış birkaç manejere ve ayrılmasına rağmen uzakta olsada eli kolu hala kulübün içerisinde olan biri tarafından yapılıyor.

Ben yine yetkililere bir kez daha sesleniyorum siz ne kadar para veririrseniz verin boşuna,çünkü verdiğiniz paralar kulübün menfatine olacak katkı sağlayacak futbolcu transferleri yerine ?

Aradaki manejerler ( H,C,E,B ) ve onlara içeriden kapıyı açan uzantılar ve geçmişte yaptığı transferlerle kulübe zarar veren ve eli hala kulübün içerisinde olan o malum şahıs ( ? ) işin içerisinde olduğu sürece kulübün başarılı olması ve doğru transfer yapması çok zor gözüküyor.

İşte size bu akıl ile yapılan transferleri gösteren iki foto geçtiğimiz sezon en az 8 yanlış ve onlara verilen ve boşa giden milyonlarca euro ve dolarlar,bu sezon maliyetlerini bilmiyorum ama yine karşımızda ilk transfer dönemindeki gibi tartışılır en az o kadar isim daha

Şimdi bir futbol adamı olarak şehrin değerli yönetenlerine soruyorum siz değil 200 milyon 500 milyon dahi verseniz Gaziantep Fk de hiç bir şey değişmez çünkü futbol aklı sıfır olanlardan doğru işer beklemeniz boşuna.

Ali Güneş

Uefa Pro License Head Coach