Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'dirayeti, feraseti, vatanseverliği ve ileriyi öngörmesi ,ülkenin güvenliğini artırarak ve etkili politikalar oluşturuyor.

TÜRKİYE nin BÜYÜKLÜĞÜ

TÜRKİYE, elinden tuttuğu ülkeyi adeta ihya ediyor. 
İşgal tehlikesi yaşayan Katar’ı destekledi, kırk sekiz saat içinde havadan binlerce asker, silah ve mühimmatı indirdi, petrol ve doğalgaz zengini memleketi, düşmanına karşı kalkan görevi yaptı. Katar, işgalden kurtuldu.
Uluslararası silah ambargosuna rağmen Azerbaycan’a silah, mühimmat, eğitim misali muhtelif sahada destek verdi, çeyrek asırdan beri işgal altında olan Dağlık-Karabağ’ı işgalden kurtardı. 
Libya hükumetine el uzattı. Başkent Trablos’un şehir merkezi hariç yüzbinlerce km’lik toprağı işgal eden Batı uşağı Hafter’i doğduğundan pişman etti. Hem de Fransa, Amerika ve Rusya’ya rağmen…
Parçalanmak üzere olan Somali’yi destekledi. Halkı, açlık sınırının altında yaşayan ve her gün bombaların patladığı bir ülkeyi huzura kavuşturdu. Şimdi de doğalgaz ve petrol kaynaklarını çıkarmak için sismik araştırma gemisi gönderdi.
İç savaş hâlinde olan başka bir Afrika ülkesi vardı. Parçalanmasına ramak kala Türkiye, oraya da el attı. Ülkenin ordusu, ilk defa isyancılar tarafından gasbedilen mühim bir şehri geri aldı. 
İsyancıların lideri, Beş-altı ülke bizlere karşı savaşa dahil oldu diyor ama Türkiye’yi ağzına alamıyor. Yakın bir zamanda isyancıların hezimete uğratıldığı daha güzel haberler alacağız inşallah…
Emperyalizmin önüne yem yapılan millet olarak yeniden dirildiğimiz vakit, daha güzel işler başaracağız, inşallah. 
TÜRKİYE ' yi yöneten AK PARTİ 'nin Genel başkanı sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN 'dirayeti,feraseti, vatanseverliği ve illeriyi öngürmesi ,ülkenin güvenliğini artırarak ve güçlü ve etkili politikalar oluşturuyor.
İsrail'in sınır tanımaz, siyonist zihniyeti ülkeleri yok ederek ilhak ediyor .Kutsal topraklara kavuşma hayali kurarak ülkemizi de maalesef tehdit ediyor.
Kafasını kuma gömen muhalefetin bu müdhiş hadiseleri idrak etmesi düşünülemez elbette.
Makedonya, Arnavutluk, Sırbistan, Bosna-Hersek, Hırvatistan misali Balkan ülkerinde icra ettiği yardımlaşma faaliyetler de ayrı  konuşulur.Bu gün Arnavutluk ziyaretinde açmış olduğu Camii ibadete açılarak birlikteliğin güç getireceği, inancın zafere tekrardan kavuşmasına işaret ediliyor.
      Bülent Buğday