Varlığını savaş stratejisine bağlayan ABD, İsrail Terör Örgütü’nün, Filistin ve hususen Gazze’de yaptığı katliam ve soykırımın baş planlayıcısı ve finansörüdür.

"Tarihi masumların kanıyla kirlenmiş, utanç ve kahpeliğin anavatanı ABD, Gazze’de akıtılan kanlarında baş sorumlusudur.

Varlığını ve sürdürülebilirliğini başka ülkelerde ki kaos ve savaş stratejisine bağlayan ABD, İsrail Terör Örgütü’nün, Filistin ve hususen Gazze’de yaptığı katliam ve soykırımın baş planlayıcısı ve finansörüdür.

Zaten bunu gizli yapma ihtiyacı hissetmiyor. Açık ve alenen, dünyanın gözünün içine baka baka yapıyor.

Bunu bilmeyen yok aslında!

Avrupa ülkelerini NATO tehdidiyle siyaseten işgal etti.

Rusya ve Ukrayna savaşını provoke etmesinin asıl amacı bu idi. Avrupa ülkelerinden, Ortadoğu üzerinde başlatacağı 3. Dünya savaşına ve bu konuda gerçekleştireceği tüm kanlı tezgahlarına peşin destek sağlamış oldu.

Gerçek düşmanı tanımadan tedbir almak mümkün olmaz. Yıllardan bu yana Türkiye’nin sözde müttefiki ve stratejik ortağı gibi görünen ABD, Suriye ve Irak’ın kuzeyinde pkk, pyd, daeş gibi , İsrail’e bağlı örgütlere her türlü destek ve lojistik sağlayarak arkamızdan bizi hançerlemeye çalıştı ve halen çalışıyor.

İsrail Terör Örgütü ve baş terörist, bebek katili Naziyahu’ya milyarlarca dolar nakdi ve askeri desteği vererek Ortadoğu ülkelerinin başına bela eden ABD’dir.

7 Ekim ertesinde savaş gemilerini bölgede konuşlandırıp, bölge ülkelerini tehdit eden Biden, defalarca “Siyonist” olduğunu söyleyen ve bununla gurur duyan bir alçak değil midir!

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, İsrail ziyaretinde “Buraya bir Yahudi olarak geldim” dememiş miydi?

Dün kalleşçe bir suikast ile şehit edilen İsmail Heniyye’nin katli de ABD’den bağımsız değildir.

CİA ve MOSSAD işbirliğiyle düzenlenen suikasta İran istihbaratının yol verme ihtimali şiddetle muhtemel görünüyor.

Çok pis tezgahlar dönüyor!

ABD, bir yandan kendisini demokrasinin merkezi, insan hak ve hürriyetlerinin beşiği olarak lanse ederken, diğer yandan en iğrenç cinayetleri ve soykırımları ya kendisi kurguluyor ya da finanse ediyor.

“Bir ihtimal daha var, oda ölmek mi dersin” şarkısını hatırlatarak;

ABD ve İsrail için bir ihtimalin daha var olduğunu belirteyim; “Yok oluş!”

Mevcut konjonktür lehlerine gibi görünse de, askeri ve ekonomik güç olarak ulaşılmaz ve dokunulmaz olduklarını düşünseler de, dünya artık bu serseri gidişe dur diyecek potansiyele sahiptir.

ABD ve Siyonist İsrail dünyadan büyük değildir!

İsrail teröristleri, Gazze’de Kassam Tugayları tarafından paramparça ediliyor. İsrail resmi kaynakları söylemese de, Kassam’ın imha ettiği yüzlerce zırhlı araç sayılarından yola çıkılarak, 7 Ekimden bu yana en az 20 Bin İsrailli teröristin öldürüldüğü tespit ediliyor.

Bu İsrail’in hiçbir savaşta kaybetmediği kadar büyük bir kayıp.

İsrail bu kaybını ve HAMAS karşısında yaşadığı hezimeti gündemden çıkartmak için devreye stratejik ortağı İran ve vekil güçlerini sokuyor. Bir Şam’a, bir Beyrut’a saldırarak hem suçlarını hem de hezimetini örtbas etmeye çalışıyor.

İsrail ile birlikte ABD kaybediyor.

Çırpındıkça batıyor, battıkça çirkefleşiyor her iki terörist yapı!

Dünya kamuoyu 100 yıldan bu yana kendisine zerk edilen Amerikan narkozundan uyandı!

Uyduruk “Holokost” efsunundan aydı!

Binlerce film çekilerek oluşturulan “Mazlum Yahudi” algısını yemiyor artık!

ABD rüyası sona erdi.

ABD’nin özgürlükler ülkesi imajı , Gazze’ye destek veren ve demokratik haklarını kullanan üniversite öğrencilerinin polis şiddetine uğramasıyla, Siyonizm ve İsrail karşıtlarının ters kelepçeyle götürülmesiyle yerle bir oldu!

Askeri ve ekonomik güç hiçbir ülkeyi sonsuza kadar koruyamaz. Adalet ve merhametin olmadığı medeniyetler bir gün mutlaka çöker!

ABD, ekonomisi ve askeri potansiyeli süratle büyüyen Çin karşısında giderek küçülmektedir.

Asya’da, Rusya’nın hakimiyeti ve güvenirliği giderek artıyor. Ukrayna karşısında eli güçleniyor. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan kukla Zelenzsky, Rusya ile bir anlaşma konusunda görüşüyoruz diyerek Putin karşısında acziyetini ve teslimiyetini itiraf noktasına geldi.

Hülasa; ABD, kazandığını zannettiği tüm bölgelerde kaybediyor.

Afganistan’da kaybetti!

Suriye’de oluşturduğu terör yapıları Mehmetçik tarafından yerle bir ediliyor. Her gün onlarca pkk, pyd’li terörist cehenneme gönderiliyor!

Gazze’de kaybetti!

ABD ile birlikte Siyonizm ve katil sürüsü İsrail’in yok oluşu hızlanıyor.

“Zulüm ile abad olanın akibeti berbad olur”

Ortadoğu üzerinde en aşağılık zulümleri, işkenceleri ve katliamları yapan, çoluk çocuk demeden katleden bu aşağılık güruh, ismi kağıtta devlet olarak geçse de, asla devlet olmadılar. ABD ve İsrail aşağılık bir terör örgütüdür ve büyük resim doğru okunduğunda yok oluşları sanılandan daha yakındır."