1 ay önce AKTÜEL

Gülben Ergen Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, anaokulu açılışını yaptı. Başkanı olduğu dernek Adıyaman'da 2'nci yurt genelinde ise 54'üncü anaokulu açılmış oldu.

1 ay önce AKTÜEL

Adıyaman’ın Tut ilçesi belediye başkanı Ercan Öncebe GAP olay gazetesine yaptığı açıklamada Tut ilçesinin tarihinde ilk defa doğu tarafı asfaltla tanıştı dedi.

1 ay önce AKTÜEL

SANKO Holding onursal başkanı Abdulkadir Konukoğlu katıldığı A Para haber TV programında 'Sanayicilerimiz Teknolojik dönüşüme ayak uydurmalı' dedi.

1 ay önce AKTÜEL

Ankara'da Eğitimci Sultan Özateş'in 2000 yılında Ankara Keçiören İlçe Milli Eğitimde başlattığı "Usta çırak" Projesi yirminci yılında da başarıyla devam ediyor.

1 ay önce GÜNDEM

Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol beraberinde AK parti Adıyaman milletvekili Mustafa Alkayış STK ve basın mensuplarıyla indire deprem konut inşaat alanını gezdiler.

1 ay önce AKTÜEL

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Ulusal Birlik Partisi'nin 23. Kurultayı'nda yeniden Genel Başkanlığa seçilen Başbakan Ünal Üstel'i tebrik etti.

1 ay önce GÜNDEM

FB VE GS arasında 17 Ocak 1909'da başlayan rekabette bugüne kadar 400 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Fenerbahçe 149, Galatasaray ise 128 galibiyet aldı

1 ay önce GÜNDEM

Dün gece Cumhurbaşkanlığının 18.09.2024 tarihli ve 2024-321 sayılı kararnamesiyle Abdullah Erin Isparta Valisi olurken, bir çok Vali'nin Görev yeri değişti.

1 ay önce AKTÜEL

Birincisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilen 'EVLAD-I FATİHAN FERMANI' ödülünün beşincisi, Romanya-Türkiye T.S.O. başkanı Tamer Atalay'a verildi

1 ay önce AKTÜEL

Sultan Özateş ve Ramesha Muradi sürdürebilirliğin ispatı için Ankara Nergiz Sanat Galerisinde "Afganistan Renkleri" konulu sergi açtılar.

Popup Beyaz.Net