Bir millet vekili beş yil görev yapar omur boyu o makamdan emekli olup maaş alamaz almamalı da Bir bakan yardımcısı çift maaş alamaz alamamalı da.

Cümlelerimde yutkunmak istemiyorum ki söylenmedik söz kalmasın ...

Makamla imtihan ne agir yüktür. Guc iktidar hirsi insanin gercekleri gormesini engeller kibirin yükselmesin de tavan yapar.

Bir millet vekili beş yil gorev yapar omur boyu o makamdam emekli olup maaş alamaz almamalida Bir bakan yardimcisi cift maaş alamaz alamamalida.

Makam araclari gelişigüzel usulsuzce kullanilmaz kullanilmamalida.

Once kamuda israfin gereksiz harcamalarin yolunu kapatip onlemler alinip belli holdinglere imtiyaz tanimaktan vazgecip sonra halkin cebinden o elinizi cekeceksiniz.

Halkinizi cesitli vergilere bogup enflasyon canavarina yem etmeyeceksiniz.Milli gelirden pay vermek zorundasiniz bir defa hani goren alan varmi ?

Hani adil paylasim nerede ?

Sira emekliye gelince eliniz titrer yeterince kaynak yok denir tefe tufe aniden dengesizlesir ne hikmetse enflasyon aniden düşer ki düşük gosterilsin.

Vallahide ayip billahide ayip elinizi vicdaniniza koyun biraz herkes esnaf degil bu ülkede kardan kar yapiyor cogu sabit gelirlinin canı ciksin modundasiniz Ben yazarken UTANIYORUMM....

On bin lira maaş ne demek ya huu

Ahir zamanlarinda şunun şurasında kaç yıllık omurleri kalmis ki emek vermis her biri yillarca kendi calisma alanlarinda bilgileriyle alin terleriyle tam rahat edecekleri zamanlari... su felegin işine bakinki gecim derdiyle mucadele ediyorlar.

Kiralar derseniz almış basini gidiyor kontrol yok bir basi bosluktur sormayin emsal gosterip tutturan tutturana herkes birbirine ZALİM..

YASASIN DECCAL YASASIN ŞEYTANIN EMRINDEKI PARA

KÖLE: şeytanın emrine girmis insanlik.....

Arabanin fireni patlamis bu gidis hayra degil inanin.

Buyuklerine yaslilarina saygi duymayan yok sayan anlayis fikir dusunce yönetim yok olmaya mahkumdur.

Saygi duyunki

Saygi duyulasiniz

Bir sonraki konumuz her gecengun insanliga cok buyuk bir tehdit yapay zeka ...Insallah bunu durduracak bir yazilim kodlari gelistirilir.Bunu kim yaparsa eminimki insanliga cok buyuk bir iyilik yapmis olur.