Önce şunu kabul etmek lazım; Emeklilerin yılı dediğiniz ve emeklilerin, vatandaşların Yoksulluğunu görmezden gelerek ve kabul etmeyerek yoksulluk son bulmuyor.

Önce şunu kabul etmek lazım; Emeklilerin yılı dediğiniz 2024 yılı ve emeklilerin, vatandaşların Yoksulluğunu görmezden gelerek ve kabul etmeyerek yoksulluk son bulmuyor.

Sebebi ne olursa olsun intihar edenleri görmezden gelince, intiharlar da durmuyor. Yoksullukta,  intiharlarda toplumsal bozulmanın, gelir adaletsizliğinin ve başka büyük sorunların sonucudur.

 Fakirlik ve Açlık, bu iki kelime insanı yer ve bitirir.

Bir tas çorbanın kokusunu duymaya hasret hanelerimiz var memleketimizde.

Senede bir kez etin tadını hatırlayanlarımız, yutkunarak yaşamaya çalışan insanlarımız var.

Hem büyüyen bir ekonomiden bahsediyoruz, çağ atlayan bir ülke’den bahsediyoruz hemde dar gelirli ailelere hem makarna hemde kömür dağıtmak ne kadar uyumlu sizce?

Madem büyüyen bir ekonomi var makarna yerine et dağıt,  kömür yerinede neden doğalgaz, elektrik, su, faturaları ödenmiyor? Düşünmek gerek,

İktidarın hatası var evet.

Peki, Muhalefetin hatası yok mu? Elbette var!

Oturduğumuz koltuklardan, sosyal medyadan, haklarında çıkan haberlere tepki gösterip sadece kafamızı sallayıp dertleriyle dertleniyormuş gibi yapıyoruz.

Siyasete kimsenin inancı, güvenci kalmamış halde. Herkesin derdi akşam evine götüreceği bir parça ekmek.

Emekliler hakkında konuşulan ve uygulanan siyasi söylemlere baktığımda bir tane dahi vatandaşın cebini düzeltecek söylem olmadığını görüyorum. Aman dikkat bu Ülkeyi emekliye verilen 10 bin lira çökerdiyor.  Sayın Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek , Yazık yahu emekli kadar emekliyi kınayanların kim devlete yük olduğunu düşünüyorsa başına taş düşsün.

Eğer Ülkemizde gerçekten ekonomiyi düzeltmek istiyorsak, O nedenle Ülke genelinde köyler hariç mahalle muhtarlıkları kaldırılsın, 6 yüz olan Milletvekili sayısı 300 ‘e düşürülsün, 2 yıl hizmet veren Milletvekilinin emekliliği kaldırılsın,

En önemli gündem ise Suriye’den savaştan kaçıp gelen mülteciler maşallah herkes Ülkemize geldikten sonra çocuk sayısını artırdı. En az çocuğu olan Suriyeli 3 tane,  yavaş yavaş Ülkemize hakim olmanın hesaplarının yanı sıra bunlara harcanan paraların haddi hesabı yok. Mademki emeklilerin ekonomiye zararı var devlete yük olmuş, Suriyelilerde  Devlete yük olmuş bunlarında ekonomiye zararı var. Yokmu ekonomiye zararı, Eğer zararı yoksa çıksın söylesin. biri çıksın söylesin. Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek emekliler hakkında kısıtlamaya gidiyorda bununda açıklamasını kamuoyuna açıklasın

Demem o ki;

Sağlıkta geliştik aylarca randevu alamaz olduk, fakat Millet aç,

Duble yollar yapıldı otobüs fiyatları fahiş fakat Millet aç,

Havalimanları yaptık uçağa binmemiz hayal ama Millet aç,

Emekliler, Vatandaşlar pazar artıklarını topluyor, Çocuğuna harçlık veremiyor, Evine ekmek getiremiyor. Vallaha millet aç.

2024 Emekliler yılıymış, Şehirler arası otobüsler de yapılan yüzde 20 indirim geçersiz firma diyorki benim yakıt paramı onlarmı veriyor indirim yapayım, emekli acından ölüyor. İnsanların kuru siyasete karnı tok artık. Siz bu sese kulak verin. Kulak verin ki millette size kulak versin.

Görmüyor musunuz yoksa görmek mi istemiyorsunuz? Görsenizde artık bu Millet ve emekli kararını vermiş durumda sabah ola hayrola günler çabuk geçer, Göz açıp kapayıncaya kadar bakarsınızki  genel seçim günü yaklaşmış ama iş işten geçmiştir artık yapacak bir şey yok. 

Sayın Cumhurbaşkanım, Allah rızası için sizin vekilleriniz ne iş yapıyor vallahide , billahide sizi temsil edemiyor. sizin kanatlarınızla uçuyorlar. vatandaşın sorunlarını yüce şahsınıza iletmiyorlar. Yüce şahsınızın gölgesinde yaşıyorlar. Belli milletvekili dışında çoğunuda vatandaş tanımıyor. Yüce şahsınıza oy veriyorlar.

Emeklinin ve Milletin ekmek derdi siyaseti tarihe gömmek üzeredir yakındır. 

Vallaha toplumun içerisine çıkın emekli ve perişan durumda olan vatandaşlar hakkını helal etmiyor. Hem bu dünyada hemde o dünyada. vesselam