Giray baskan bunları bilerek geldiğine göre yönetime aldığı isimlerden bu ödemeyi garanti etmiştir herhalde. Yoksa gerisini düşünmek bile istemiyoruz.

.Bugun ertelen kongrede kimsenin aday baş vurusu yapmadığı ve Çok konuşanların değil Aday olacakların VERDİĞİ TEK listeyle bu kongrede bitmiş oldu.

BASKANLIGA seçilen Mehmet Giray Küçüğe bu zorlu yolda başarılar dilerim. IŞI ÇOK ZOR VE SIKINTILI . Daha Once adayligini aciklayan Mehmet Polata Talat Baytimura cesaretleri için tesekur ederim yönetim. listesinde olmalı sevindirici. Demiştik Bu takim SAHIPSIZ KALMAZ..Evet kongrede açıklanan Gerçek rakamlarla Şanlıurfaspor'un borcu şimdi iyi okuyun

Şanlıurfaspor Kulübü'nün 1 Haziran 2023 ile 1 Haziran 2024 tarihleri arasındaki mali bilançosu yönetimin verdigi

- Gelirler: 157.032.000 TL

- Giderler: 147.452.432 TL

- Kulübün Borcu: 52.405.476 TL

Bu bilançoya göre, kulübün gelirleri giderlerinden daha yüksek olmasına rağmen, toplam borçları önemli bir seviyede bulunmaktadır. Anlayacağız acil ödenmesi geregen para 52 trilyondur. Giray baskan bunları bilerek geldiğine göre yönetime aldığı tahatut olarak seçilenlerden alacaklari ile bu ödemeyi garanti etmiştir herhalde. Yoksa gerisini düşünmek bile istemiyoruz.

YONETIM listesi tanıdık paralı inşallah sözlerinde dururlardir. ARTIK icraat ve hoca belirleme ve alınacak oyunculardir. Giray baskan bu konuda liste yaptığın tahmin ediyorum. Biz traftarlar olarak kim secilseydi Tek sevdamız Urfa spor olacakdi. ayni şeyleri başkası secilseydi yine yazacaktım. Arif Onkol ve Kemal saracoglu heyecan yaratmaktan öteye gidemediler. Keske adaylık başvuru yapsaydınız ve kongre daha heyecanlı olarak geçseydi. Unutmayin Urfa spor kimsenin tapulu malı değildir bugün olanlar yarın olmaya bilirler. Bugune kadar Urfa Sporumuza sahiplenen Şampiyon yapan gecen sezon çok zorlu bir zamanda maddi ve manevi olarak AYAKDA TUTAN HACIM IZOLA Butun traftarlar olarak minnettariz var olasın sezonu bitirmek. kolay değil çok şükür şimdi burdayız.

Simdi seçilen baskan ve yönetim ACIL hoca tranfer çalışmaları başlamalı bütün traftarlarin derin bir nefes almasını sağlamalıdır BEKLIYORUZ GORECEGIZ secilmek onemli degil yapilacak icraatlari bekliyoruz. HAYIRLI OLSUN KONGREMIZ BASKANIMIZ. YASASIN URFA SPOR.