6 gün önce GÜNDEM

Adıyaman’da ulaşım alanında tarihi bir adım atılarak şehrin trafik düzenini etkileyecek Adıyaman Kuzey Çevre Yolu projesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

1 hafta önce GÜNDEM

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada, yeni anayasa tartışmalarına ve iktidarın tutumuna karşı sert eleştirilerde bulundu.

1 hafta önce GÜNDEM

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsüne göre, saat 10:46'da Malatya'da meydana gelen deprem yerin 6.5 kilometre derinliğinde gerçekleşti

1 hafta önce GÜNDEM

Akedaş Elektrik Dağıtım A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Okan Hüdayioğlu Amacımız, sürekli öğrenen bir organizasyon kültürü oluşturmaktır”

1 hafta önce AKTÜEL

Adıyaman’da açılan İtalyan ressamlar sergisinde yorumlarıyla gündem olan Adıyamanlı Hasan Çavuş ve Mehmet Bağır sosyal medyada gündem oldu

1 hafta önce AKTÜEL

Adıyaman’da açılan İtalyan ressamlar sergisinde yorumlarıyla gündem olan Adıyamanlı Hasan Çavuş ve Mehmet Bağış sosyal medyada gündem oldu.

1 hafta önce AKTÜEL

Tut ve Gerger İlçe Başkanlıklarında değişime giden Adıyaman MHP’de, Merkez İlçe Başkanlığı görevine Avukat Selçuk Aslancan’ın getirildiği açıklandı.

1 hafta önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerekirse 'kabine değişikliği yapacağız' açıklaması sonrasın da kulislerde Ahmet Aydın ismini de kulislere taşıdı

1 hafta önce AKTÜEL

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, servislerde tedavileri devam eden hastaları yakından takip edip, personelleride dinliyor .

1 hafta önce GÜNDEM

Zafer partisi genel başkanı Ümit Özdağ yayınladığı basın açıklamasında veryansın etti , hükümeti eleştirdi ve 'Tecavüzcüler ilaçla hadım edilsin' dedi.

Popup Beyaz.Net