Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman il teşkilatında il başkan vekilliği ve parti sekreterliği görevlerini yürüten Avukat Selçuk Aslancan Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman teşkilatında yerel seçimler sonrası kan değişimi devam ediyor. Tut ve Gerger İlçe Başkanlıklarında değişime giden Adıyaman MHP’de Merkez İlçe Başkanlığı görevine Avukat Selçuk Aslancan’ın getirildiği açıklandı.
MHP Adıyaman İl Başkanı Ali ÖNAT yaptığı açıklamada : “Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendinin tensipleriyle Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı görevine aynı zamanda il başkan vekilliği ve parti sekreterliği görevlerini de yürüten Avukat Selçuk Aslancan atanmıştır. Atamanın memleketimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Dr.Tayfun Börta 'TAVSİYE İLE İLAÇ KULLANMAYIN' Dr.Tayfun Börta 'TAVSİYE İLE İLAÇ KULLANMAYIN'

ALİ ONAT'A TEŞEKKÜR EDİYORUM
Atamaya ilişkin açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Av.Selçuk Aslancan: “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin emir ve talimatları doğrultusunda Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Görevlendirmenin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu kutlu göreve bizi layık gördükleri için başta muhterem büyüğümüz, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın Beyefendiye şükranlarımı sunar, bu süreçte şahsıma yönelik desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Sayın Ali Önat Beyefendiye,  İl Divan Kurulumuzun kıymetli üyelerine ve parti teşkilatında bulunan aziz dava arkadaşlarıma teşekkür ederim.“dedi.

Editör: Zeynel abidin Kıymaz