1 ay önce EĞİTİM

İzmir Soroptimist Kulübü, Lüksemburg Mossele Soroptimist kulübü Ayyıldız İlkokuluna, su arıtma cihazı su sebili hediye etti.

1 ay önce AKTÜEL

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 26’ıncı Malatya Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivaline vatandaşların ilgisi büyüktü

1 ay önce EĞİTİM

Rektör Keleş 4. Dönem mezuniyet töreninin de yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilerin Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum

1 ay önce GÜNDEM

Samsat belediye başkanı Halil Fırat gazetemize yaptığı açıklamada yeni dönemde ‘Bambaşka yatırımlarla, bambaşka Samsat’ ortaya çıkaracaktır dedi.

1 ay önce AKTÜEL

‘Gecenin Efendisi’ radyo programı ve ‘Yolcu Yollarda’ gezi programıyla Türkiye’nin ilk gezi programcılarından Yusuf Özpolat yeni dönemde Gözdetv'de

1 ay önce AKTÜEL

15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin sekizinci yılında Tüm Türkiye'de olduğu gibi Demokrasi nöbeti Sakarya'nın Akyazı ilçesinde de devam etti.

1 ay önce SİYASET

Biz kadim bir devletiz. Devletimizin gelenekleri var. Hangi coğrafyada egemenliğimiz olmuş ise oraya adalet götürmüşüz. Hizmet götürmüşüz. Esenlik götürmüşüz.

1 ay önce AKTÜEL

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından Adıyaman Havalimanı’nda Haziran ayında, iç hat yolcu trafiği 32 bin olduğu söylendi

1 ay önce GÜNDEM

Vali Osman Varol, 15 Temmuz dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan platformu ziyaret ederek, 'Anı Defterini' doldurdu.

1 ay önce EKONOMİ

Cari işlemler açığı 2024 yılı Ocak-Mayıs döneminde ise bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla %53,0 oranında azalışla 17,6milyar dolar olarak kaydedilmiştir.

Popup Beyaz.Net