Sayın Özgür Özel'in milliyetçilikle bir sorunu mu vardır. Siyasi tarih bize göstermiştir ki milliyetçilikle sorunu olan siyasi partilerin yeri çöplük olmuştur.

CHP genel başkanı Özgür Özel'in Parti ajandasına aykırı bazı söz ve tavırlarından rahatsız olan CHP tabanı kendisini eleştiri yağmuruna tutuverdi.

Kendisine gösterilen tepkiye kızan Özgür Özel " Kaybedersem Ben kaybedeceğim. Bir yanlışım olursa ben hesap vereceğim" şeklinde kırıcı üslüpla çıkış yaptı.

Genel başkanlık koltuğuna oturduktan sonra Sayın Özgür Özel'e bir haller oldu. Oturduğu koltuğun Atatürk'ün koltuğu olduğunu unutan Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ayakta karşılaması ve ılımlı mesajlar vermesi parti içinde "böyle bir genel Başkanla Türkiye'de iktidara gelemeyiz" görüşü ağır basmaya başladı.

Daha düne kadar mecliste Recep Tayyip Erdoğan'a çok sert sözlerle yüklenen Özgür Özel'deki bu ani değişiklik Kılıçdaroğlu taraftarlarının da tepkisine yol açtı ve Parti daha şimdiden ikiye ayrılmış görüntüsü veriyor.

Bedel ödeme ve hesap vermeye hazır olduğunu söyleyen Özgür Özel Anlaşılan sadece kendisinin kaybedeceğini zannediyor Oysa yapacağı her yanlış Türk siyasi tarihinde derin yaraları açacak ve milletini beklentilerini boşa çıkaracaktır.

Türk milleti Sayın Özgür Özel'e AKP'ye karşı dik dur sakın eğilme ben milli politikalardan vazgeçme mesajı vermiştir. Öyleyse Sayın Özgür Özel farklı bir siyaset anlayışını CHP'ye kazandıracağım diyerek neden harekiri yapmaktadır.

Atatürk'ün 6 Okundan bir tanesi de milliyetçiliktir Sayın Özgür Özel'in milliyetçilikle bir sorunu mu vardır. Yakın siyasi tarihimiz bize göstermiştir ki milliyetçilikle sorunu olan siyasi partilerin yeri çöplük olmuştur.

Türk milleti CHP'den anayasanın ilk 3 maddesine sahip çıkmasını, yeniden parlamenter sisteme dönmesini cemaat ve tarikatlara karşı mücadele etmesini istemektedir.

Atatürk'ün fikirlerini reddi miras ettiler de yoksa bizim haberimiz mi yok..

Ertuğrul Kalafat