Kabinenin çalışkan ismi Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Sanayi teknoloji bakanı Fatih Kaçır Ankara Malıköy Başkent OSB’de Nuriş’in Sandviç Panel Fabrikası Temel Atma Töreninde kurdele kesti.

Göreve geldiği günlerde Otomobil piyasasındaki suni yükselişi durduran bakan Bolat üretimi önceleyen politikaları ve çalışmalarıyla sanayici ve imalaltçıları yanlız bırakmıyor.

Ankara Malıköy Başkent OSB’de Nuriş’in Sandviç Panel Fabrikası Temel Atma Töreninde konuşan ömer Bolat üretim ve ihracat yapanların her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Temel atma töreni sonrası Bakan Bolat şu değerlendirmeyi yaptı:

Ömer Bolat ' Cari Açık Geriledi' Ömer Bolat ' Cari Açık Geriledi'

Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır ile birlikte, Ankara Malıköy Başkent OSB’de Nuriş’in Sandviç Panel Fabrikası Temel Atma Törenini gerçekleştirdik. Bu önemli yatırım, ülkemizin sanayi altyapısına ve üretim kapasitesine büyük katkı sağlayacaktır. Yeni fabrika, hem bölge ekonomisini canlandıracak hem de istihdam olanaklarını artıracaktır.

Ticaret Bakanlığı olarak, bu tür yatırımların ticaret hacmimize sağlayacağı katkıları yakından takip ediyor ve ihracat potansiyelimizi artıracak projelere desteğimizi sürdürüyoruz. Ülkemizin rekabet gücünü ve ekonomik büyümesini destekleyen bu gibi projelerin hayata geçirilmesi için çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz