Ticaret bakanı Prf.dr.Ömer Bolat Ereğli’de Çınar Boru Profil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Boru Asitleme Fabrikası’nın açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Adıyaman’a 2 Milyon Frank’lık proje desteği Adıyaman’a 2 Milyon Frank’lık proje desteği

Ticaret bakanı Bolat açılışla ilgili yaptığı değerlendirmede 'Enerji ve sanayi alanında kilit bir öneme sahip olan Zonguldak Ereğli’de ülkemizin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olan Çınar Boru Profil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Boru Asitleme Fabrikası’nın açılışını gerçekleştirdik.

Zonguldak ilimiz ve ilçelerimiz, gelişen sanayi altyapısı ve ihracat potansiyeli ile ülkemizin sanayisini şekillendiren yatırımlarla öne çıkmakta, üretkenliğin desteklenmesinde ve istihdamın artırılmasında güçlü yatırımlara ev sahipliği yapmaktadır.

Ticaretin sektörel dağılımında demir ve çelik ürünleri ile öne çıkan şehrimizde bulunmaktan ve yeni yatırımlara öncülük eden iş dünyamızla bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum.

Bu vesile ile açılışını gerçekleştirdiğimiz Boru Asitleme Fabrikası’nın bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.' dedi.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz