AK parti Şanlıurfa milletvekili Cevahir asuman Yazmacı Şanlıurfamızın bağında, bahçesinde ektiği ürünlerde sorun yaşayan çiftçilerimizin yanındayız.

Yazmacı 'Şanlıurfa Tarım ve Orman Müdürlüğü, Harran Üniversitesi ve GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nce yürütülen ‘Alo Ziraat Doktorum Projesi’ ile çifçilre en kısa zamanda ulaşılıp gereğinin yapıldığına dikkat çekti.

AK parti Şanlıurfa milletvekili Yazmacı sosyal medya hesabından yayınladığı mesajlada çalışmallara emeği geçenlere teşekkur etti..

İşte o mesaj:

Bereketli Hilal’in merkezi Şanlıurfamızda bağında, bahçesinde ektiği ürünlerde sorun yaşayan çiftçilerimizin yanındayız.

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTALIKLARI KOKU İLE TEŞHİS EDECEK PROJE GELİŞTİRİYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTALIKLARI KOKU İLE TEŞHİS EDECEK PROJE GELİŞTİRİYOR

Şanlı şehrimizde yürütülen ‘Alo Ziraat Doktorum Projesi’ sayesinde bahçesinde sorun yaşayan üreticiler, anlık olarak ziraatçilere ücretsiz ulaşıp çözüm noktasında uzman desteğiyle yöntem geliştiriyor.

Tarımdaki verimliliğin artırılması ve tarıma bilimsel bakış açısı geliştirilmesi amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığının destekleriyle Şanlıurfa Tarım ve Orman Müdürlüğü, Harran Üniversitesi ve GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nce yürütülen projede emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz