3 hafta önce GÜNDEM

AK parti Adıyaman milletvekili ALKAYIŞ 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda bütün vatandaşların Zafer bayramını kutladı.

3 hafta önce GÜNDEM

Moğolistan da bulunan, dünya tarihinin en eski yazıtları olan Orhun Abideleri iki kardeş ülke arasındaki tarihi ve kültürel bağların en anlamlı simgeleridir.

3 hafta önce SİYASET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TBB Encümen Toplantısı için geldiği Adıyaman’da 'YÜKÜNÜZÜ ALMAYA GELDİK' dedi.

3 hafta önce AKTÜEL

Ekrem İmamoğlu, Adıyaman'da ilk ziyaretini Adıyaman belediyesi yeni mezarlık deprem şehitliğine yapacak.

3 hafta önce AKTÜEL

Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tırpan Dört kitabıyla, Adil Yaşar Kitap Kırtasiye'de düzenlenen imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

3 hafta önce GÜNDEM

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın X sosyal medya platformunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili paylaşımına sert tepki gösterdi.

3 hafta önce AKTÜEL

AK parti Adıyaman milletvekili Hüseyin Özhan, Adıyaman Valisi Osman Varol'la Gençlik ve spor il müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarını gezdiler.

3 hafta önce SİYASET

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği, (TMT) 66’ncı ve Kıbrıs’ın fethinin 453’üncü yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’yi ziyaret etti.

3 hafta önce AKTÜEL

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren İş Kanunu'nda yapılacak değişiklikler için hükümet hazırlıklarını hızlandırdı. Kamuda - özel sektörde mesai saatleri değişiyor

3 hafta önce AKTÜEL

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dahiliye ve Acil Tıp UzmanıDr. Tayfun Börta, Maymun çiçeği virüsü hakkında açıklamalarda bulundu.

Popup Beyaz.Net