AK parti Adıyaman milletvekili Hüseyin Özhan, Adıyaman Valisi Osman Varol'la Gençlik ve spor il müdürlüğüne bağlı öğrenci yurtlarını gezdiler.

Yeni öğretim yılında Adıyaman ümniversitesi öğrencilerinin barınmada sorun yaşamamaları için bütün ekskler giderilmeye çalışılıyor.

Huzurun ve Barışın Şehri Gençlerimizi Karşılamaya Hazır 

Milletvekili ALKAYIŞ: Tut İlçemize Yatırımlar Sürecek Milletvekili ALKAYIŞ: Tut İlçemize Yatırımlar Sürecek

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti)Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, 2024-2025 Akademik yılının açılması öncesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına ait Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) yurtlarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol ile birlikte yurtları gezen Özhan'a Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş tarafından çalışmalar bilgi verildi.

Adıyaman Milletvekili Hüseyin Özhan, 6 Şubat depremleri sonrasında vatandaşlarımızın barınma sorununu da karşılayan yurtlarımızda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık.Yurtlarımızda 25 Milyon TL tutarında bir bakım ve onarım çalışmaları tamamlanmıştır.2024-2025 Akademik yılında Adıyaman Üniversitemize yerleştirme oranı %97.4 olmuştur.Yeni açılan bölümler ile birlikte Üniversitemizi tercih etme oranı %100 olmuştur.Yenilenen kampüsü, güçlü Akademik kadrosu,otel konforunda yurtları, kültürel ve tarihi zenginliklerimiz ile birlikte gençlerimizi karşılamaya hazırız. Deprem sonrası ayağa kalkma mucadelesinde üniversite ve öğrencilerin durumunu fazlasıyla önemsiyoruz.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz