1 ay önce GÜNDEM

Ticaret bakanı Dr.ömer Bolat Ukrayna Başbakan Yardımcısı Yulia Sviridenko ile görüşmesinde, Ticaret hacminin 10 Milyar dolara çıkarılacağını söyledi.

1 ay önce GÜNDEM

Hamas lideri İsmail Haniye'nin suikastını Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve bir çok kuruluş temsilcisi kınadı.

1 ay önce SİYASET

Saadet Partisi gurup başkanı Manisa milletvekili Selçuk Özdağ 28.yasama dönemi faaliyetlerini basına açıkladı.

1 ay önce GÜNDEM

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Asuman Yazmacı, insanlık aleminin yaşadığı en büyük katliamlardan birinin yaşandığı GAZZE ile ilgili basın açıklaması yaptı.

1 ay önce AKTÜEL

Ahmet Aydın, Cevahir Asuman Yazmacı ve Yavuz Ağıralioğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’ı kınadılar

1 ay önce GÜNDEM

Bolunun Mengen ilçesinde bakım ve onarımı yapılan bir parka 15 Temmuz kahramanlarından Doç.Dr.Mustafa Çalışkan ismi verildi.

1 ay önce AKTÜEL

El değmeden çok kaliteli ekmeğimizi üreteceğiz, halkımızın talep ettiği kaliteli ekmeği uygun fiyata halkımızla buluşturacağız”

1 ay önce GÜNDEM

Adıyamanlılar, Gazze'ye yönelik saldırılar nedeniyle İsrail karşıtı sloganlar atarak, Gölbaşı Caddesi'nden Demokrasi Parkı'na kadar yürüdü.

1 ay önce EKONOMİ

Prof. Dr. Saygılı, koku ile farklı hastalıkların teşhis edilmesini sağlayan “Elektronik Burun” cihazının tasarımını geliştirdiklerini söyledi.

1 ay önce EKONOMİ

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör 'TURİZM İŞLETMELERİ ZOR DURUMDA' dedi.

Popup Beyaz.Net