2 ay önce AKTÜEL

Adıyaman için tasarlanan ve 8 aydır üzerinde hassasiyetle çalışılan "Adıyaman Meydan ve Çevresi Kentsel Düzenleme Projesi'nin detayları açıklandı.

2 ay önce GÜNDEM

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz deprem bölgesi Hatay'ı ziyaret ederek, bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

2 ay önce GÜNDEM

Gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz 6 şubat depreminin yerle bir ettiği Hatay’da ve İskenderun'da yapılan çalışmaları inceledi, vatandaşları dinledi.

2 ay önce AKTÜEL

Selva Özkirişçi, akrilik, yağlı boya, pastel ve kara kalem eserlerinden oluşan “Atlar” temalı resim sergisini, 24 Haziran 2024’te SANKO Sanat Galerisi’nde

2 ay önce Yaşam

Başkan Abdurrahman Tutdere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak olan ‘Kent Meydanı Projesi’ hakkında esnafın görüşlerini aldı.

2 ay önce AKTÜEL

Çevre, Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman'da şehir meydanlarını altyapısı ve üstyapısıyla yeniden yapıyoruz" dedi.

2 ay önce GÜNDEM

Adıyaman AK parti il başkanlığı görevine talip olan İş adamı Sait Salıcı, Adıyaman AK parti İl başkanını taban benimsemeli ve seçmeli dedi.

3 ay önce Yaşam

DSİ Genel Müdür Mehmet Akif Balta, modern sulama sistemlerinin yaygınlaştırılması, atık suların geri kazanılarak kullanımı için tedbir istedi

3 ay önce AKTÜEL

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen ‘Halk Bayramlaşması’nda hemşehrileriyle bir araya geldi.

3 ay önce AKTÜEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman’da Yerinde Dönüşüm Projesiyle ev yapan Şahin ailesinin evine konuk oldu.

Popup Beyaz.Net