#adıyaman Haberleri

#adıyaman haberleri ve güncel #adıyaman gelişmeleri, #adıyaman ile ilgili tüm video, #adıyaman fotoğrafları ve #adıyaman haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


AKTÜEL

çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakanı Murat Kurum Adıyaman'da yapımı süren 19.314 konutu yıl sonu hak sahiplerine teslim edeceğiz dedi.

GÜNDEM

Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Kızılin'de gerçekleştirilen projeleri tanıtmak için yerel ve ulusal basın mensuplarını Kızılin'de tekne turuna çıkardı.

GÜNDEM

Depremden etkilenen kentlerin Ticaret ve Sanayi Odalarının başkanları, Mücbir Sebep halinin uzatılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

AKTÜEL

Adıyaman'ın Gerger ilçesine bağlı Gümüşkaşık Köyü'nün yaklaşık 10 km kuzeybatısındaki dağların zirvesinde, keşif çalışmasıyla nefes kesici mağaraya ulaşıldı.

AKTÜEL

Vali Osman Varol başkanlığında gerçekleştirilen Vali Yardımcıları Haftalık Değerlendirme Toplantısına Çevre Şehircilik İl Müdürü ve AFAD yetkilileri de katıldı

AKTÜEL

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yer alan ve UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde bulunan Nemrut Dağı, Fransız turistler tarafından büyük ilgi gördü.

GÜNDEM

Vali Varol, vatandaşları güvenli konutlarına bir an önce yerleştirmek için etaplar halinde inşa edilen kalıcı konutlarda çalışmaların aralıksız devam ediyor

GÜNDEM

Adıyaman'ın Tut ilçe belediye başkanı Ercan Öncebe, Adıyaman -Ankara bürokrasisinde yaptığı girişimlerle Tut ilçesinde birçok proje hızlandı.

GÜNDEM

Deprem Adıyaman il ve ilçelerinin yanı sıra Şanlıurfa'da da hissedildi, avzelerin sallandığını gören vatandaşlara soluğu cadde ve sokaklarda aldılar.

GÜNDEM

İl Afet Acil Durum Müdürlüğü, 6 Şubat depreminde hak sahibi olup, ismine konut çıkan vatandaşları, açık borçlandırma işlemlerini yapmaları konusunda...

GÜNDEM

Selçuk Bayraktar, depremden etkilenen Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş’ta 1.012 hanelik kalıcı konut projesinin sonuna yaklaştıklarını duyurdu.

GÜNDEM

Adıyamanlılar, Gazze'ye yönelik saldırılar nedeniyle İsrail karşıtı sloganlar atarak, Gölbaşı Caddesi'nden Demokrasi Parkı'na kadar yürüdü.

Popup Beyaz.Net