Ercan Öncebe Liderliğinde Tut ’ta Aksiyon Başladı

Tut siyasetinin son yıllarda öne çıkan ismi TUT belediye başkanı Ercan Öncebe Tut ilçesini yaşanabilir ilçe yapmak için kolları sıvadı.

Öncebe, Adıyaman -Ankara bürokrasisinde yaptığı girişimlerle Tut ilçesinde birçok proje hızlandı.

Tut ilçesinin doğudan-batıya ulaşımını sağlayan ana yolun onarımının yanı sıra sıcak asfaltla yolun yeniden yapımını karayolları ekipleri yapıyor.

 Bir yandan asfalt çalışmaları yapılırken Tut belediye başkanı Ercan Öncebe’de kentin giriş çıkış noktalarının yeşillendirilmesi ve altyapı çalışmalarını hızlandırdı.

Tut belediye başkanı Ercan Öncebe gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi ‘.. Tut ilçesinin doğudan batıya olan gırış çıkış yolunun onarımı yapıldı.

Asfalt çalışması 10 güne kadar biter. İlçemize yakışır bir cadde olması için çaba gösteriyoruz.

 Asfalt çalışmasıyla beraber ilçe merkezimizde Çevre şehircilik bakanlığınca İlçe merkezinin bulunduğu, belediye binasının da bulunduğu alan rezerv alan olarak yeniden düzenlenecek.

İlçemizdeki bu çalışma ilçe merkezimizin modern hale gelmesini sağlayacak. Yapı mimari olarak tarihi yapımızı yansıtacak şekilde projelendirilecek.

Yalçın Topçu 'ORHUN ABİDELERİ BİZİ BİRİ BİRİMİZE BAĞLIYOR' Yalçın Topçu 'ORHUN ABİDELERİ BİZİ BİRİ BİRİMİZE BAĞLIYOR'

Binaların renklerinin dahi Tut ilçesinin yıllardır kullandığı renklere uyarlamaya çalışacağız. Bu çalışmaya Tut halkıda kamuoyu da destek verecek el birliğiyle ilçemizi yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz.

Bu tempomuzda eksilme olmayacak, her geçen zaman diliminde dahada çabamızı artıracağız. Tut halkının arzu ettiği hizmetleri hep beraber ortaya koyacağız. Amacımız gelecek nesillere modern yaşanabilir bir Tut bırakmaktır.

Kısaca söylemek gerekirse Tut ‘ta aksiyon başladı. Durmak yok yola devam.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz