#adıyaman Haberleri

#adıyaman haberleri ve güncel #adıyaman gelişmeleri, #adıyaman ile ilgili tüm video, #adıyaman fotoğrafları ve #adıyaman haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


GÜNDEM

Gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz 6 şubat depreminin yerle bir ettiği Hatay’da ve İskenderun'da yapılan çalışmaları inceledi, vatandaşları dinledi.

Yaşam

Başkan Abdurrahman Tutdere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılacak olan ‘Kent Meydanı Projesi’ hakkında esnafın görüşlerini aldı.

AKTÜEL

Çevre, Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Adıyaman'da şehir meydanlarını altyapısı ve üstyapısıyla yeniden yapıyoruz" dedi.

GÜNDEM

Adıyaman AK parti il başkanlığı görevine talip olan İş adamı Sait Salıcı, Adıyaman AK parti İl başkanını taban benimsemeli ve...

AKTÜEL

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen ‘Halk Bayramlaşması’nda hemşehrileriyle bir araya geldi.

AKTÜEL

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman’da Yerinde Dönüşüm Projesiyle ev yapan Şahin ailesinin evine konuk oldu.

AKTÜEL

İstanbul Adıyamanlılar sanayici ve işadamları (ASİAD) başkanı Mehmet Doğan yayınladığı mesajda vatandaşların Kurban bayramını kutladı

GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman'da yapımı devam eden deprem konutlarında incelelemelerde bulundu.

SAĞLIK

Araştırma Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Tayfun Börta Kurban Bayramında et tüketiminin abartılmaması gerektiğini belirterek, kronik rahatsızlığı olanları uyardı

EĞİTİM

Nemrut Rotary- Ortahisar Rotary işbirliği ile Zeynep Turgut İlkokulunda başarılı öğrencilere karne hediyesi olarak kırtasiye yardımında bulundu.

GÜNDEM

Adıyaman belediyesinin aldığı kararla toplu taşıma ücretlerine yapılan zam'a vatandaşlar tepki gösterdi: Mazot fiyatı düştü otobüs ücreti arttı.

GÜNDEM

Türkiye'nin önemli ses sanatçılarından Kahtalı Mıçe Antalya'da bir müddettir tedavi görüyordu. Hakkında vefat ettiği haberleri yapılan açıklamayla yalanlandı.

Popup Beyaz.Net