Adıyaman’da 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıldönümü dolayısıyla kabul töreni düzenlendi.

30 Ağustos nedeniyle düzenlenen kabul töreninde kurum temsilcileri de bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulundular.

Adıyaman Vali Vekili Ali Erdoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kabul törenine Adıyaman Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sayın Uzeyir Durmuş, Adıyaman Belediye Başkanı  Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Keleş, Vali Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, şehit aileleri ve gaziler ile basın mensupları katıldı. 

Adıyaman'da görev yapan bütün kurum temsilcilerinin katılımı ile düzenlenen kabul töreninde Adıyaman Vali Vekili Ali Erdoğan konuklarını kapıda karşılayarak yakın ilgi gösterip 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Kabül törenine katılan Belediye başkanları ve gazeteciler gazetemize duygularını ifade ettiler:

Abdurrahman Tutdere( Adıyaman belediye başkanı):

Anadolu’nun işgalden kurtarılmasında dönüm noktası olan 30 Ağustos zaferini coşkuyla kutluyoruz. Bayramınızı tebrik ediyorum. Adıyaman belediye başkanı olarak Cumhuriyetin kazanımlarını korumak ve vatandaşlarımıza eşit hizmet için çaba göstereceğiz.

Mahmut Şahin (Çelikhan belediye başkanı):

Memleketimiz ülkemiz için önemli önemli bir gün 30 Ağustos bağımsızlığı için çok önemli bir gün. Bayramınız kutlu olsun.

Reşit Alkan (Besni Belediye Başkanı):

30 Agustos zafer bayramı kutlu olsun. Bu mutlu günü kutlama çok anlamlı. Vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.

102 yılını kutluyoruz. Devlet büyüklerimiz ve protokolle burada bir aradayız. Bu anlamlı günde zaferın önculerı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Rahmet diliyorum.

Mehmet Turan (Bölukyayla belediye başkanı):

Bu anlamlı günde bütün kurum ve kuruluşlar olarak burada bir aradayız. Butun hemşehrılerımızın 30 agustos zafer bayramını kutluyorum.

Ercan Öncebe (TUT belediye başkanı):

Anadolu’nun düşman işgalinden kurtarılmasında önemli bir adım 30 ağustosta düşmanın püskürtülerek Anadolu’dan atılması büyük milletimizin büyük bir zaferidir.

Zaferin kahramanları başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Rahmet dılıyorum. Onları minnetle anıyoruz. Bütün vatandaşlarımızın 30 ağustos zafer bayramını kutluyorum.

Murat Çelıker (Doğuş gazetesi imtiyaz sahibi):

Öncelıkle butun vatandaşlarımızın zafer bayramını kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Ataturk ve sılah arkadaşlarına Rahmet dılıyorum.

Z.Selahattin Alptekin ( Ratyo Tek sahibi):

Bize bu zaferı hedıye eden, anadoluyu bağımsız özgür bir devlet yapan Atatürk ve siah arkadaşlarına Rahmet diliyorum.

Yılmaz Çoban( Yaman Adıyaman gazetesi sahibi):

Bu gün anlamlı bir gun zafer bayramı kutlu olsun. Gazi Mustafa kemal ve arkadaşlarına Rahmet diliyorum.

Burak Cansel (Gözdetv genel yayın yönetmeni):

30 ağustos zafer bayramı çok önemli bir gün. Anadolu’nun bağımsızlığı için çok önemli bir zaferdi.

Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarına rahmet dılıyorum.

Ali Onat (MHP il başkanı):

Acun Ilıcalı ' Fenerbahçe çok büyük bir karakter transfer Yaptı" Acun Ilıcalı ' Fenerbahçe çok büyük bir karakter transfer Yaptı"

Bütün vatandaşlarımızın zafer bayramını kutluyorum.

Bu bayram vesilesiyle zaferin kahramanları Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarına Rahmet diliyorum.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz