Gümüşhane Valisi Alper Tanrıseven, Gümüşhane’de Valilik çalışmalarındaki becerisi ve halkla ilişkilerdeki başarısıyla göz dolduruyor.

GÜMÜŞHANE ONU SEVDİ, O DA GÜMÜŞHANEYİ.

Gümüşhane Valilik makamında mesai arkadaşlarıyla, günlük istişareler sonrası STK ve kurum temsilcileriyle bir araya gelen Vali Tanrısever diğer yandan esnaf vatandaş ziyaretleriyle de sorunlara birinci elden uzanıyor.

Günlük çalışma ve programlarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak vatandaşa bir nevi hesap veren Vali Tanrısever’in işte bir günlük aktivitesi:

Bugün güne yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) "Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş" temalı 2024 yılı vekaletle kurban kesimi kampanyasına katılarak başladık. Bağışımızı yapıp İl Müftümüz ve TDV Şube Başkanı Hüseyin Gün'den belgemizi aldık.

📌 Ardından eğitimci, şair ve yazarlar Erol Nedim Pehlivan ve İsmail Hayal hocalarımızı misafir ederek başladık. Pehlivan, İsmail Hayal'in kaleme aldığı "Eğitimci şair ve yazar Erol Nedim Pehlivan-Hayatı, Şiirleri, Sanatı" kitabının 3.baskısını imzalayarak bizlere takdim etti.

📌 Devamında MHP İl Başkanı Mete Kaya, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Fevzi Akçay ve Şiran heyetini misafir ettik.

📌 Öğleden sonrayı ise Köse ilçemize ayırdık. İlk olarak Kaymakamımız Hakan Öznay'ı makamında ziyaret ederek ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık.

📌 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden Köse ilçemizin Belediye Başkanı seçilen Turgay Kesler'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine ve ekibine, vatandaşlarımıza güzel hizmetler yapmaları temennisinde bulunduk.

📌 Köse ilçemizin uzun yıllardır yapılmasını beklediği ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında açılışını yapmayı planladığımız Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulunduk. Burada hem firma hem de İl Özel İdaresi yetkililerinden bilgi aldıktan sonra, çatısına kurulacak güneş enerjisi panelleriyle kendi enerjisini üretecek olan Hükümet Konağımızın çatısından boşa akacak yağmur sularını da su kaynaklarının verimli kullanımı noktasında örnek olması açısından yağmur suyu toplama ve depolama tertibatı yapılması için talimatımızı verdik.

📌 Köse Belediye Başkanlığımız tarafından yapılan Emir Kesler parkının açılışını yaparak parkta dinlenen ailelerimizle, vatandaşlarımızla sohbet ettik. Park hakkında bilgiler aldıktan sonra, çocuklarımıza ve ailelerimize keyifli vakitler geçirebilecekleri böyle güzel bir alan kazandırdığı için Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi ilettik.

📌 Köse ilçemizde son olarak yapımı planlanan yeni devlet hastanesi arsasında incelemelerde bulunduktan sonra misafirperverlikleri için Köse heyetine teşekkür edip Gümüşhane’mize geri döndük.

Haber: GAP olay

'Evladı Fatihan Fermanı' ödülü Tamer Atalay'a 'Evladı Fatihan Fermanı' ödülü Tamer Atalay'a

Editör: Zeynel abidin Kıymaz