AKTÜEL

Tut ’ta Aksiyon Devam Ediyor, Ercan Öncebe Durmak Bilmiyor

Adıyaman’ın Tut ilçesi belediye başkanı Ercan Öncebe GAP olay gazetesine yaptığı açıklamada Tut ilçesinin tarihinde ilk defa doğu tarafı asfaltla tanıştı dedi.

Abone Ol

Adıyaman’ın Tut ilçesi belediye başkanı Ercan Öncebe GAP olay gazetesine yaptığı açıklamada Tut ilçesinin tarihinde ilk defa doğu tarafı asfaltla tanıştı dedi.

Öncebe Tut ilçesinin merkezinden geçen bir yol olduğuna vurgu yaparak ilçeyi doğu tarafından bağlayan yolun ilk defa bu yıl asfaltlandığına dikkat çekerek şunları söyledi ‘ilçemiz ’de deprem sonrası hayatın normale dönmesi için çabalarımızı artırdık.

 İlçemiz sadece depremle sarsılmadı, depremden sonra da biliyorsunuz büyük bir sel felaketine maruz kaldı, deprem yaralarıyla uğraşırken bu defa sel oldu.

Sel felaketinin ve deprem felaketinin izlerini sarmak için genel idare ile yerel idare bir iş birliği uyum içerisinde çalışıyoruz.

Sel felaketinin bir daha yaşanmaması için DSİ tarafından bir proje ihale edildi.

İlçede önemli gördüğümüz Barınma ve ulaşımla ilgili temel sorunları çözmek için devletimiz canla başla bir emek çaba gösteriyor.

İlçemizin sorunlarının çözümü için bir ayağım sürekli Ankara’da, sorunlarımızı en üst düzeyde dile getirmeye ve çözmeye çalışıyoruz.

İlçemizde kara yollarımızın rehabilite edilmesi gerekiyordu. İlçemizi ana karayoluna bağlayan batı tarafındaki yol yaptığımız girişimlerle yapıldı onarıldı, birkaç güne üzerindeki molozlarda temizlenecek ve kışın vatandaşlarımız ulaşım açısından rahat bir dönem geçirecekler.

YOLLARLA BERABER ALTYAPIYIDA YENİLİYORUZ

Sadece yol çalışmasıyla kalmıyoruz bununla beraber kaldırım çalışması, Telekom altyapı çalışması oluyor, doğalgaz, kanalizasyon, su şebekelerinin yenilenmesi gibi çalışmalarda paralelinde yapılıyor.

420 konut ilçemize yapılıyor 200 adeti bitirildi 168 adet konut teslim edildi. teslimi yapılan 168 konutun 100 tanesine vatandaşlarımız yerleşti yaşamlarını sürdürüyorlar.

Bizim TOKİ konutlarıyla İlçe merkezimiz arasındaki yolu asfaltlamamız burada ikamet eden vatandaşlarımız için bu kış arifesinde oldukça isabetli bir çalışma oldu.

AHMET AYDIN BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bu hizmetleri Tut ilçemize kazandırmakta her zaman ilçemize duyarlı olan Çalışma ve sosyal güvenlik bakan yardımcımız Ahmet Aydın beye teşekkür ediyorum

VALİMİZ DR.OSMAN VAROL’A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ahmet Aydın beyin yanı sıra Adıyaman Valimiz Dr.Osman Varol’a, Milletvekilimiz Hüseyin Özhan’a, Kara Yolları genel müdürümüz Ahmet Gülşen’e, Karayolları bölge müdürümüz Yusuf Güneş’e ilçemize duyarlılıkları için Teşekkür ediyorum.

TUT’lu vatandaşlar ilçelerinde yapılan çalışmadan dolayı belediye başkanı ercan Öncebe ’ye teşekkür ediyorlar.

Tut ‘ta aksiyon devam ediyor…

Haber: GAP olay