Uzun yıllar TOKİ başkanlığı görevinde bulunan Ömer Bulut Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakan yardımcısı oldu.

Ömer Bulut’tan boşalan TOKİ başkanlığı görevine Mustafa levent Sungur atandı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcılıklarına Ömer Bulut ve Burak Demiralp atanırken, TOKİ Başkanlığı'na Mustafa Levent Sungur getirildi.

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Mustafa Levent Sungur, 1981 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı ve 2003 yılında diplomasını aldı.

Kariyer yolculuğuna yurt içi ve yurt dışında farklı firmalarda çalışarak başlamış ve 2006 yılında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda uzman olarak görev almıştır. Bu görevde, sırasıyla Statik, Zemin Araştırma ve Altyapı Şube Müdürlüğü pozisyonlarında bulunmuştur. Mayıs 2009'dan Aralık 2018'e kadar Toplu Konut Projeleri ve Araştırma Daire Başkanlığı görevini yürüttükten sonra, Aralık 2018'den itibaren Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

İleri düzeyde İngilizce, başlangıç ​​düzeyinde Farsça ve Almanca bilen Sungur, evli ve üç çocuk babasıdır.

OSMAN DİRENÇ TOKİ BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

TOKİ 2. Uygulama Daire Başkanı Osman Direnç, TOKİ Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Elazığ Depremi sürecinde yoğun mücadele veren ve şehrin yeniden inşası için büyük çaba gösteren Direnç, Elazığlı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanmıştı.

A.Sırrı Özbek ‘"Sırları Taşlarında Saklı Şehir Adıyaman" A.Sırrı Özbek ‘"Sırları Taşlarında Saklı Şehir Adıyaman"

Elazığlıların takdir ettiği isim TOKİ Başkan Yardımcılığı görevine atandı!

Elazığ Depremi Sürecindeki Özverili Çalışmalar

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ Depreminde, dönemin TOKİ İkinci Uygulama Daire Başkanı olan Osman Direnç, günlerce Elazığ'da kalarak şehrin sorunlarının çözümüne yönelik önemli adımlar attı. Elazığ'ı sokak sokak, karış karış gezen Direnç, vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek hızlı çözümler üretti.

Elazığlıların takdir ettiği isim TOKİ Başkan Yardımcılığı görevine atandı!

Vatandaşlardan Tam Not

Elazığlı vatandaşlar, Osman Direnç'in deprem sonrası gösterdiği çabalar ve gerçekleştirdiği çalışmalarla güven ve takdir kazandı. Direnç'in Elâzığ’da gerçekleştirdiği çalışmalar, vatandaşların memnuniyetini kazandı ve TOKİ'nin kriz yönetimindeki başarısını gözler önüne serdi.

Elazığlıların takdir ettiği isim TOKİ Başkan Yardımcılığı görevine atandı!

Yeni Görevine Başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında yapılan son görevlendirmeler kapsamında, TOKİ İkinci Uygulama Daire Başkanı Osman Direnç, TOKİ Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Bu atama, Direnç'in geçmişteki başarılı çalışmaları ve Elazığ'daki hizmetlerinin bir takdiri olarak değerlendirildi.

Elazığlıların takdir ettiği isim TOKİ Başkan Yardımcılığı görevine atandı!

Direnç'in Yeni Görevine Başlaması

Osman Direnç'in TOKİ Başkan Yardımcılığı görevine atanması, Elazığ depremi sürecinde gösterdiği üstün gayretlerin ve elde ettiği başarıların bir sonucu olarak görülürken, kamuoyu Direnç'in yeni görevinde de aynı özveri ve başarıyla çalışacağına inanıyor.

TOKİ 2.UYGULAMA DAİRE BAŞKANLIĞINA ÇANKIRILI ETHEM DEMİRAY ATANDI

Gerek Elazığ gerekse Malatya’da depremde yaptığı özverili çalışmalarla, gerek bürokratların gerekse siyasilerin taktirini toplayarak 6 Şubatta deprem bölgesine adeta üs kurarak, vatandaşın takdirin toplayan Çankırılı Ethem Demiray çalışmalarının karşılığı gözardı edilmedi daire başkanı olarak atandı

Ethem Demiray deprem bölgesine olan özverisi ve çalışmalarıyla her kesimden tam not olarak liyakatiyle Toki başkanı M. Levent Sungurun atanması sonucu daire başkanı olarak görev aldı.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz