GÜNDEM

Tarık Taşar'ın Cenazesinde Sevenleri Ağladı

Otomotiv devi ÇETAŞ'ın yönetim kurulu başkanı Hasan Taşar'ın oğlu, GS yönetim kurulu üyesi iş adamı Tarık Taşar'ın cenazesinde göz yaşları adeta sel oldu.

Abone Ol

Otomotiv devi ÇETAŞ'ın yönetim kurulu başkanı Hasan Taşar'ın oğlu, GS yönetim kurulu üyesi iş adamı Tarık Taşar'ın cenazesinde göz yaşları adeta sel oldu.

Hafta sonu bir toplantı için gittiği Antalya'da kalp krizi sonucu hayata genç yaşta veda eden işadamı Tarık Taşar'ın cenaze namazı istanbul'da pazar günü ikindi namazına müteakiben Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde kılındı.

Zincirli kuyuda toprağa verilen Tarık Taşar için yakınları göz yaşı döktüler.

Cenaze namazına Siyaset, İş ve spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Çalışma ve sosyal güvenlik bakan yardımcısı Ahmet Aydın, yeni dünya Vakfı başkanı Mahmut Göksu, Ankara Adıyamanlılar dernek başkanı Şevket Gürsoy, Adıyaman Ticaret ve Sanayi odası başkanı Mehmet Torunoğlu, Adıyaman eski belediye başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman eski Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yargı mensubu Hasan Dicle, işadamı Mustafa Dicle, işadamı Emin Öztürk, Alper Gürsoy, Kemal Güneş, Ahmet Karaman, Halil Daşçan, Hacı Bülent Elçi, Mali Müşavir Lütfullah Ayhan ile Avukat Ali Yüksel Özmen'le beraber, istanbul'da ve çevre illerden belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Zeynel Abidin Kıymaz (GAP gazeteciler birliği genel başkanı): Türkiye bir değerini kaybetti

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz yaynıladığı taziye mesajında Türkiyenin sayılı iş adamlarından, spor dünyasına ve hayır işlerine duyarlı genç bir kardeşimizi adıyamanlı hemşehrimizi kaybetmenin üzüntüsü içesrisindeym.

Başta değerli ağabeyim işadamı Hasan Taşar olmak üzere şahsında, Taşar ailesine, sevenlerine ve Adıyamanlılara Baş sağlığı diliyorum.

Tarık Taşar:

1968 Adıyaman doğumlu olan Tarık Taşar Marmara üniversitesi diş hekimliği fakültesinden mezun olduktan sonra. Aile şirketi ÇETAŞ otomotivde yönetici ve yönetim kurulu başkanı olarak görevler yaptı. fanatik Galatasaray taraftarı olan tarık Taşar, çocukluk hayali olan Galatasaray futbol külübünde yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyordu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Tarık Taşar iyi derecede İngilizce biliyordu.

Haber: GAP olay