2 ay önce GÜNDEM

Adıyaman’da yayın hayatında bulunan 6 Radyonun temsilcileri topluca karar alarak, meslek kuruluşu olarak GAP gazeteciler birliğine törenle katıldılar.

2 ay önce GÜNDEM

Türk dünyasının yaşayan efsanesi, Kırım Tatar halkının millî lideri, Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu’nun ağabeyi Anafi Cemilev vefat etti

2 ay önce GÜNDEM

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman'da yaptığı açıklamada 2025 yılı sonuna kadar teslim edilmeyen konut ve işyeri kalmayacak

2 ay önce SİYASET

Adıyaman belediye başkanı Av. Abdurrahman Tutdere Tutuklu bulunan CHP eski il başkanı Müteahhit Burak Binzet'in Kaçma şüphesi olmadığını söyledi.

2 ay önce SPOR

Almanya vatandaşı, fizyoterapi öğrencisi Rojan-Paul Gergerli (21), çocukluk hayalini gerçekleştirerek Adıyaman'a bisiklet ile yolculuk yaparak geldi.

2 ay önce GÜNDEM

“Fortune 500 En Büyük Şirketler” araştırması açıklandı. SANKO Holding şirketlerinden Çimko Çimento Beton ile, SANKO Pazarlama Fortune 500 listesinde

2 ay önce GÜNDEM

Gülkent Sitesi'nde 108 daireden oluşan bina 6 Şubat depreminde yıkıldı. Yıkılan binanın molozlarının kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, 8 aydır çözüm bekliyor

2 ay önce GÜNDEM

6 Şubat sonrası gün canının derdine düşen bölge insanının yanında olmak ve acil ihtiyaçlarını karşılamalarına katkı sunmak günüydü. Biz de öyle yaptık.

2 ay önce GÜNDEM

Erdemoğlu Holding kurucusu merhum Mehmet Erdemoğlu’nun nasihatlarını rehber edinen evlatları, bir eser daha Besni’ye kazandırıyorlar.

2 ay önce SAĞLIK

AK parti Adıyaman milletvekili Av. Mustafa Alkayış 350 yataklı Kadın-Doğum ve Çocuk hastanesinin yakın zamanda hizmete gireceğini söyledi.

Popup Beyaz.Net