2 ay önce SAĞLIK

Dahiliye Uzmanı Dr. Tayfun Börta, sıcak yaz günlerinde özellikle öğle saatleri, sıcak havalarda yaşlı bireyler ve çocukların risk altında olduğunu söyledi.

2 ay önce GÜNDEM

Kıymaz deprem bölgesinde ağır hasar alan Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Malatya’da yaptığı inceleme ve izlenimleri Vali Varol’a anlattı

2 ay önce EĞİTİM

Adıyaman Valisi Osman Varol, deprem felaketi sonrası hasar alan ve yıkılan Yavuz Selim ilkokulu inşaatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

2 ay önce SİYASET

Kayseri’de yaşanan çocuk istismarının ardından vatandaşların gösterdiği tepkilere karşılık Suriye’de Türk Bayrağı ve Türklere karşı bir saldırı başlatıldı.

2 ay önce AKTÜEL

Başkan Kasım Gülpınar öğrencilere çeşitli hediyeler verirken Başkanlık maaşından vereceği burstan kurasız faydalanacaklarının müjdesini verdi.

2 ay önce GÜNDEM

Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığına Murat Kurum yeniden atandı

2 ay önce SAĞLIK

Adıyaman Valisi Osman Varol, Adıyaman EAH Başhekimi Doç.Dr. Mehmet Şirik'i makamında ziyaret ederek, sağlık hizmetleri hakkında bilgiler aldı.

2 ay önce EĞİTİM

Mütevelli Heyeti Başkanı Zeki Konukoğlu, mezunlara ve ailelerine mesajında; mezuniyet coşkusunu yürekten yaşadığını, mezunlara başarılar diledi.

2 ay önce SİYASET

Koray Aydın İYİ partiden istifasıyla ilgili yayınladığı mesajda, partiden üzülerek istifa ettiğini ve İYİ partililerden Haklarını helal etmelerini istedi.

2 ay önce EKONOMİ

Malatya TSO başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “31 Ağustos’ta sona erecek olan mücbir sebep süresinin uzatılması ihtiyaçtan öte zorunluluktur." dedi.

Popup Beyaz.Net