4 ay önce GÜNDEM

Dellal Metin gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz’ verdiği Röportajda depremin savurduğu hemşerilerimizin bir gün mutlaka geri döneceklerini söyledi

4 ay önce SAĞLIK

Dahiliye Uzmanı Dr. Tayfun Börta, bahar alerjilerinde dikkat edilmesi gerekenleri sıralayarak, sigara ortamından uzak durulması gerektiğini söyledi.

4 ay önce SPOR

Türkiye, dünyanın en büyük bilim ve mühendislik yarışması olan “Regeneron ISEF 2024”e TÜBİTAK tarafından 14 takımdan oluşturulan Milli Takımı ile katıldı.

4 ay önce SPOR

15 – 18 Mayıs tarihleri arasında yapılan Okullar arası Muay-Thai Türkiye Şampiyonasına katılan Adıyamanlı sporcular büyük başarı elde etti.

5 ay önce AKTÜEL

Zorlu Töre, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Cumhuriyet Savcısı Ferhat Alpaslan başkanlığındaki Şanlıurfa’lı hukukçulardan oluşan heyeti kabul etti

5 ay önce GÜNDEM

İstanbul Kahtalılar federasyon başkan yardımcısı Mehmet Nuri SÜT devlet-millet dayanışmasıyla yaraların sarılacağını söyledi.

5 ay önce SİYASET

AK parti Adıyaman İl başkanı Emrah Erkan Bulucu, sosyal medya hesabından AK parti Adıyaman il başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.

5 ay önce EKONOMİ

İsviçre İnsani Yardım Merkezi Üyeleri, kentte başlatılacak projeyle ilgili Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’yi ziyaret etti.

5 ay önce AKTÜEL

İstanbul Kulübü ve İstanbul Tarım Rotary Kulübü ve İstanbul Ekoloji Rotary Kulübü dostluklarını imzaladıkları “Kardeş Kulüp” protokolü ile resmileştirdi.

5 ay önce SİYASET

Yarın ülkemizin yönetimini üstlenecek ve çeşitli kademelerinde başarılı işler ortaya koyacak olan gençlerimize büyük görevler düşüyor.

Popup Beyaz.Net