5 ay önce AKTÜEL

6 Şubat gecesi Kıbrıslı sporcular için İSİAS Otel’de yer kalmayınca, ikinci bir otel ayarlandı. O gece 35 canı KKTC’den koparan ilk deprem yaşandı.

5 ay önce EĞİTİM

Yeni bir dönemin başlangıcı olması hedeflenen "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" tanıtım toplantısı Adıyaman Valiliği Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

5 ay önce Yaşam

Kasım Gülpınar belediye sosyal tesislerinde belediye personeline yapılan indirimden engelli ve emeklilerinde faydalanacağı müjdesini verdi.

5 ay önce GÜNDEM

Andırın Kaymakamı Orhan Ayaz GAP gazeteciler birliği heyetini kabulde yaptığı konuşmada ‘Basın tanıtım için en büyük araçtır’ dedi.

5 ay önce EĞİTİM

Nobel Barış Ödülü adayı Akif Manaf’ın, “Barış Psikolojisi” kitabı Türkçe ve İngilizceden sonra şimdi de Almanca olarak yayınlandı.

5 ay önce EĞİTİM

Konya Ahde Vefa Turan Birliği Derneği organizasyonuyla fikir düşünce adamı Ahmet Bican Ercilasun anıldı.

5 ay önce Yaşam

Nemrut Rotary Kulübü : Mehtap ve Engelsiz Toplum Komitesi Başkanımız Ferit Binzet yaptıkları tüm projelerle yaşadıkları kentte ve insanlara umut oldular.

5 ay önce EKONOMİ

OliveistanbulIooc Uluslararası Naturel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışmasının üçüncüsü bu yıl Türkiye'nin 100. yılına özel olarak Gelibolu'da düzenlendi.

5 ay önce GÜNDEM

GAP gazeteciler birliği yönetim kurulu 2023 yılı değerlendirme toplantısını Kahramanmaraş Başkonuş yaylası tesislerinde değerlendirdi.

5 ay önce SAĞLIK

Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik 'bakanlıkça Çocuk Endokrinoloji, Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları dahil 9 uzman hekim ataması gerçekleştirilecektir'

Popup Beyaz.Net