7 ay önce EKONOMİ

“Üreten Yöre, Üreten Türkiye” konulu toplantı da konuşan SANKO Holding Yön.Kur.Fahri başkanı Abdulkadir KONUKOĞLU desteklemek yardım etmekten anlamlı dedi.

7 ay önce SAĞLIK

AK Parti Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, Adıyaman genelinde 8 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu açılacağını ve vatandaşa buralardan da hizmet verilecektir.

7 ay önce AKTÜEL

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre Hasan Sakallı anısına Cumhuriyet Meclisi ile Efsane Masterları Futbol takımları arasında oynanan futbol maçını izledi

7 ay önce CANLI YAYIN

Zorlu Töre Lefkoşa Organize Sanayi Bölgesinde çıkan yangının, çıktığı bölgede incelemelerde bulundu. Başkan Töre, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

7 ay önce SAĞLIK

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç.Dr.İshak Şan beraberindeki heyetle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

7 ay önce AKTÜEL

CHP Adıyaman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Av. Abdurrahman Tutdere,Adıyaman Kalesi girişinde gençlerle bir araya geldi.

7 ay önce SİYASET

Besni ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşların ziyaretlerine geniş yer ayıran Reşit ALKAN vatandaşı dinliyor, diğer yandan projelerini vatandaşla paylaşıyor.

7 ay önce EKONOMİ

MYP genel başkanı Remzi Çayır ekonomik politikaların iflas ettiğini ve üretimi önceleyen bir ekonomik programa ihtiyaç olduğunu söyledi.

7 ay önce AKTÜEL

AK parti Adıyaman belediye başkan adayı Ziya Polat Projelerini TPAO konferans salonunda slaytlar eşliğinde tanıttı.

7 ay önce GÜNDEM

Gölbaşı belediye başkanı, CHP Gölbaşı belediye başkan adayı İskender Yıldırım'ın seçim bürosu mitingle açıldı.

Popup Beyaz.Net