8 ay önce AKTÜEL

Kâhta siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerinden İşadamı Musa Yıldırım, AK parti Kâhta belediye başkan adayı Mehmet Can Hallaç’a güvendiklerini söyledi..

8 ay önce GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi Gölbaşı belediye başkan adayı Yusuf Özdemir gazetemize yaptığı açıklamada sorunlarını çözmek için gerekli tecrübe ve gücümüz var dedi

8 ay önce SİYASET

Sendika -Sivil Toplum Temsilcilerinin görüş ve taleplerini dinleyen Alkayış, memurlarımızın hak ve hukuklarının korunması adına çalışmalar devam edecektir.

8 ay önce SAĞLIK

115. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüğü (DHY) kuraları kapsamında 22 Uzman Tabip ve 3 Tabip Kadrosu olmak üzere 25 hekimin sağlık ordusunun gücüne güç katacaktır.

8 ay önce CANLI YAYIN

Adıyaman Belediyesi tarafından Altınşehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eczacı Abdulhamit Ünsal Milli Mücadele Parkı’nın açılış töreni gerçekleştirildi..

8 ay önce EĞİTİM

SANKO Okulları Uluslararası Science, Technology, Engineering, Mathematics (STEM) Olimpiyatları'nda kodlama kategorisinde dünya ikincisi ve üçüncüsü oldu.

8 ay önce AKTÜEL

34 km. uzunluk, 20 bin tonluk su deposu olan Gürlevik İçme Suyu İsale Hattı Projesi başarıyla tamamlanarak düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

8 ay önce EKONOMİ

Slovakya’da DTİK toplantısına katılan Ticaret bakanı Ömer Bolat Slovakya ile ekonomik ve ticari ilişkilerimizi derinleştirmek için iş birliği içerisindeyiz

8 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın TOPÇU, Nogay Türkleri dernek yöneticilerini kabulde, yurt dışı Türkleriyle Türkiye'nin, Türkiye'den daha büyüktür dedi..

8 ay önce AKTÜEL

Adıyaman Gölbaşı İlçesi belediye başkanı İskender Yıldırım 5 yıllık çalışma dönemini GAP olay'a anlattı, Birlikte kazanacak birlikte ayağa kalkacağız dedi.

Popup Beyaz.Net