8 ay önce EĞİTİM

En büyük hayallerinden birini gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirten Çiraz, “Eserlerime ilgi gösteren Gaziantepli sanatseverlere teşekkür ediyorum

8 ay önce EKONOMİ

ATİK İş Forumu ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin katılımı, Konsey Başkanı Mehmet Karaca koordinatörlüğünde Yıllık “300 Milyon Dolar İhracat” Vizyonu ile yapıldı.

8 ay önce SAĞLIK

MHP Samsat ilçe Başkanı Bekir Berk, Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçirdiği ameliyat sonrası dün hayatını kaybetti.

8 ay önce EĞİTİM

2023-2024 döneminde 1800 üniversite ve lise öğrencisine eğitim desteğinde bulunan Adıyamanlılar Vakfı, Türkiye’deki Filistin ve Gazzelilere de burs verecek

8 ay önce SPOR

UNESCO Dünya Kültür Mirası olan 2100 yıllık Kommagene Uygarlığı’nın efsanevi kralı Antiochos Teos’un Nemrut Dağı zirvesi turist ağırlamaya devam ediyor.

8 ay önce GÜNDEM

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 6 Şubat Depremlerinin yıldönümü nedeniyle Adıyaman'ı ziyaret proğramında deprem şehitleri kabristanını da ziyaret etti.

8 ay önce SPOR

SANKO Okulları Tenis Takımları, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Tenis Müsabakasında il ikincisi oldu.

8 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman ziyaretinden moral bulan AK partililer teşekkür mesajı yayınlıyorlar.

8 ay önce GÜNDEM

Hafta sonu Adıyaman'da AK parti belediye başkan adayları tanıtım törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gördüğü ilgiden memnun ayrıldı

8 ay önce AKTÜEL

Medikal sektörde başarılı İş kadını Zehra Korkmaz, İşadamı Serkan Çayırlı ile hayatını Ankara Arena'da düzenlenen muhteşem düğün töreniyle birleştirdi.

Popup Beyaz.Net