8 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, parti heyetleri arasında yürütülen ittifak görüşmelerinin tamamlandığını duyurdu.

8 ay önce CANLI YAYIN

K15 ve K4 Konteyner Kentlerinde öğrencilere donanım destekleri yapılırken K4 Konteyner kentinde ise Etüt odası yaptırıldı.

8 ay önce EKONOMİ

AK Parti Milletvekili Av.Mustafa Alkayış, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve Vali Osman Varol'la inşa edilen kalıcı konutları yerinde inceledi.

8 ay önce SİYASET

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, demokrasiyi tekçi anlayışın geriletme çabalarına karşı çalışacaklarını ifade etti.

8 ay önce CANLI YAYIN

Adıyaman merkez ilçe belediye başkanı adayı açıklandıktan sonra Gözler Kahta, Besni ve Gölbaşı belediye başkanlarının açıklanmasına gelmişti.

8 ay önce CANLI YAYIN

Güney Afrika'nın İsrail'e açtığı 'Soykırım Davası'nda Adalet Divanı, İsrail'in dosya reddi talebini geri çevirerek soykırımla yargılanmalarına karar verdi

8 ay önce GÜNDEM

Adıyaman belediye başkanlığı yarışının favorisi AK parti adayını açıkladıktan sonra gözler muhalefete çevrildi.

9 ay önce SİYASET

Adıyaman'ın en büyük ilçeleri Kahta ve Besni'de AK parti belediye başkan adayının açıklanması için AK parti genel merkezi çalışmalarını sürdürüyor.

9 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu 27-28 ocak 1958'de Kıbrıs'ta başlatılan direnişle, Kıbrıs Türklerinin şehit kanlarıyla Tarihe vurdukları mühürdür dedi

9 ay önce AKTÜEL

Gazeteci Televizyon Program yapımcısı Yusuf Özpolat klasiği '02-02 Dünya Adıyamanlılar günü' bu yıl İstanbul'da anlamlı bir törenle kutlanacak.

Popup Beyaz.Net