8 ay önce SİYASET

TBMM milli savunma komisyon başkanı Hulusi Akar başkanlığındaki heyet KKTC Cumhuriyet Meclisi Hukuk Siyasi İşler ve Dış İlişkiler Komitesi ile toplantı yaptı

8 ay önce SAĞLIK

Milletvekili İshak Şan 6 Şubat depremleri sonrası devletin imkanlarını seferber ettiğini, yaraların sarılarak bölgenin yeniden inşası ve ihyası için çalışıyoruz

8 ay önce CANLI YAYIN

Gazeteci-Yazar Hamit Özpolat Filistin Devleti'nin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa ile gündeme dair röportaj yaptı.

8 ay önce SİYASET

Malatya Gelecek Partisinden istifa eden 1080 kişinin Malatya Belediye Başkanları Aday tanıtım töreninde AK Partiye katıldı.

8 ay önce EKONOMİ

Malatya'da yoğun bir ilgiyle karşılaşan Ömer Bolat Ocakta ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,6 artarak 20 milyar 28 milyon dolar olarak gerçekleşti

8 ay önce CANLI YAYIN

Gölbaşı eski belediye başkanı Yusuf Özdemir Adıyaman’ın ilçeleri ile ilgili 'Şu kimseler ilçe adayımızdır' diye AK parti resmi açıklama da bulunmadı  dedi.

8 ay önce EKONOMİ

KKTC Cumhuriyet meclisi Başkanı Zorlu Töre, TİKA’nın başta KKTC olmak üzere bir çok ülkeye hizmet verdiğini kendilerinin de bundan gurur duyduğunu söyledi.

8 ay önce GÜNDEM

 Sosyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in katil zanlısı yakalandı.

8 ay önce AKTÜEL

Depremde ağır yara alan Adıyaman'da yaraların sarılması için devlet çaba sarf ederken, Yardım kuruluşları ve iş adamları da katkı sunmaya devam ediyorlar.

8 ay önce AKTÜEL

“Cumhuriyetin 100. Yılında Ankara Tarihi ve Kültür değerlerini anlama çalıştayı” Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi – Sezai Karakoç salonunda yapıldı. 

Popup Beyaz.Net