9 ay önce SAĞLIK

Tandoğan ve Nemrut Rotary Kulübü'nün işbirliğiyle Fatih Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi görme engelli Sümeyye Başaran, akıllı baston we-walk'a kavuştu. 

9 ay önce SPOR

Adıyaman G:S: İl Müdürlüğü'nde uzun yıllar görev yaparak emekliye ayrılan Abdullah Ayhan, Yusuf Çelik, Tacettin Pektaş ve Abdullah Aktulum'a teşekkür

9 ay önce CANLI YAYIN

Bu gün Saat:16.04 te merkez üssü Malatya Salkonak olan 5.3 şiddetindeki deprem bölgede korku yarattı

9 ay önce CANLI YAYIN

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Ankara'dan Adıyaman'a coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

9 ay önce CANLI YAYIN

ANKARA (PHA) - Fırat Kalkanı Operasyonu bölgesinde, taciz ateşi açan 14 terörist kahraman Türk askerleri tarafından etkisiz hâle getirildi.

9 ay önce SİYASET

Adıyaman MHP İl Başkanlığı tarafından Türk ve Türkiye Yüzyıl'ının ilk ayında düzenlenen programa binlerce kişi salona sığmadı.

9 ay önce SİYASET

Adıyaman'ın en büyük İlçesi Kahta'da Belediye başkanlığı seçimlerinde her zaman olduğu gibi, kıyasıya bir yarış bekleniyor.

9 ay önce SİYASET

Saadet partisi Gurup başkanı ve Muğla milletvekili Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ araç muayene fiyatına %30 luk zamma isyan etti.

9 ay önce AKTÜEL

Bu gün Saat:23.37 sularında merkez üssü Adıyaman'ın Sincik ilçesi olan yerin 7 km. altında 4.0 şiddetinde deprem meydana geldi

9 ay önce SAĞLIK

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. R. İlyas Öner, profesörlük unvanını aldı.

Popup Beyaz.Net