9 ay önce GÜNDEM

AK parti Adıyaman Ziya Polat, Şanlıurfa Zeynel Abidin Beyazgül, Malatya Sami ER, Gaziantep Fatma Şahin ve K.Maraş Fırat Görgel'i  aday  olarak tercih etti.

9 ay önce EĞİTİM

Adıyaman’ın kanaat önderlerinden, Av.Hasan Taşar depremde ağır yara alan Adıyaman’da birlik içerisinde hareket edilirse sorunların hızlı çözüleceğini söyledi.

9 ay önce SİYASET

KKTC Cumhuriyet meclisi başkanı Zorlu Töre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Dünya Beşten Büyüktür sözü anlayana yeter de artar bile' dedi.

9 ay önce GÜNDEM

 Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Serkan Sayin'ın annesi Kürtçe ağıtla herkesi ağlattı.

9 ay önce SPOR

"Spor Sanat ve Kültürel Etkinliklerle Tam Öğrenme Projesi" için düzenlenen protokol imza ve tanıtım programı gerçekleştirildi.

9 ay önce EKONOMİ

Deprem nedeniyle en çok etkilenen iller arasında olan Adıyaman'da hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.

9 ay önce SPOR

Hocalar nezaretinde paraşütle Gölbaşı Gölü üzerinden süzülen gençler, hayatlarında ilk defa uçmanın keyfini yaşadı

9 ay önce SİYASET

AK partiden haber merkezimize sızan bilgiye göre Gaziantep'ten Fatma Şahin, Şanlıurfa Mehmet Canpolat Adıyaman Ziya Polat aday olarak açıklanacak.

9 ay önce GÜNDEM

Kuzey ırak Üs bölgesine sızmaya çalışan (ABD destekli) bölücü teröristlerle çıkan çatışmada 9 Askerimiz Şehit oldu, Şehit askerlerden biri Adıyaman'lı

9 ay önce CANLI YAYIN

Partilerde aday belirleme çalışmalarında sona gelindi, AK parti Ankara'da Turgut Altınok'u, Adıyaman'da Ziya Polat'ı aday göstermeye yakın.

Popup Beyaz.Net