9 ay önce SAĞLIK

AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç , Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik'i ziyaret etti.

9 ay önce EKONOMİ

İstanbul’da MÜSİAD değerlendirme toplantısında konuşan Ticaret bakanı Ömer Bolat 1980 yılından bu güne ekonominin seyrini rakamlarla kıyasladı.

9 ay önce SPOR

Yerel seçimler için partiler adaylarını açıklamaya devam ediyor, MHP Niğde Belediye başkan Adayı Adıyaman'lı Prf.Hamdi DOĞAN'ı açıkladı.

9 ay önce AKTÜEL

Başkan Töre, Londra, Selanik, New York ya da başka bir yer fark etmeksizin Türk olma şuurunu yaşayan herkesi bağırlarına basacaklarını SÖYLEDİ

9 ay önce AKTÜEL

ikiyüzü aşkın gazeteciyi katleden İsrail hükümetinin  yargılanmasına vesile olması dileğiyle,10 Ocak gazeteciler gününü kutluyorum.

9 ay önce GÜNDEM

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz 10 Ocak gazeteciler günü nedeniyle yayınladığı mesajda ‘Gazeteciler günü ama, kutlayamıyoruz' dedi

9 ay önce CANLI YAYIN

Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi Olağan Genel Kurulunda kurucu Başkan Cuma Ağaç, oy birliği ile yıllar sonra yeniden başkan seçildi.

9 ay önce GÜNDEM

AK partinin kamuoyuna açıkladığı isimlerden sonra gözler diğer illere çevrildi. Turgut Altınok'un Ankara Dr.Süleyman Kılıç'ın Adıyaman adaylığı konuşuluyor.

9 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu basında adaylığı ile ilgili çıkan haberler ve açıklanan adaylarla ilgili GAP olay'a konuştu

9 ay önce CANLI YAYIN

Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı Nemrut dağına yağan karla beraber, açan güneş gün batımını renklendirdi.

Popup Beyaz.Net