9 ay önce CANLI YAYIN

Malatya Büyükşehir belediye başkan danışmanı ve AK parti Malatya Yeşilyurt Belediye başkan aday adayı Hamit Özpolat’a Kırgızistan’dan ödül takdim edildi.

9 ay önce EKONOMİ

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Şanlıurfa GAP gündemi gazetesine verdiği röportajda DEPREMDEN EN ÇOK ADIYAMAN ETKİLENDİ dedi.

9 ay önce AKTÜEL

İstanbul Adıyaman Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Mehmet Doğan, yeni yıl da huzur ve mutluluk diliyorum dedi.

9 ay önce AKTÜEL

Kahta Dernekler Federasyon Başkanı Kemal Karakuş, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında Huzur ve barış diledi

9 ay önce SPOR

GGB genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Suudi Arabistan Riyad’da yaşanan skandalla ilgili açıklama yaparak süper kupa finalinin Adıyaman’da oynanmasını istedi.

9 ay önce AKTÜEL

TPAO Ortaokulu okul aile birliği ve öğrencilerinin düzenlediği Gazze’de ki çocuklara destek kermesine gazetecilerde destek verdi.

9 ay önce AKTÜEL

Adıyaman belediye başkanı Süleyman Kılıç 2024 yılının hayırlı bir yıl olmasını diledi.

9 ay önce SİYASET

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Çukurova'da ihraç fazlası narenciyeyi üreticiden satın alarak, Adıyaman'da depremzedelere dağıttı.

9 ay önce GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından insansız savaş uçağı ANKA III'ün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini müjdeledi

9 ay önce SPOR

İzmir Torbalı Belediyesi, Erdemoğlu Holding işbirliğiyle belediyeye ait arsaya Erdemoğlu Holding dev spor tesisi yaptı ve kompleksinin açılışı gerçekleştirildi.

Popup Beyaz.Net