10 ay önce CANLI YAYIN

Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol Muhtarlarla İndere mevkiinde kalıcı konutlar için yapılan çalışmaları inceledi, kahvaltılı toplantıyla da basını bilgilendirdi.

10 ay önce CANLI YAYIN

Adıyaman Belediyesi tarafından “Alzheimer Hastası Vatandaşlarımızın Kaybolmalara Karşı Giyilebilir Teknolojiyle Takip Edebilme Projesi” hayata geçirildi.

10 ay önce EĞİTİM

Dr. Berivan Yıldız Tuncay ve Eğitim Hemşiresi Serap Çelik Sönmez ve Açelya Akçakaya Tesadüf tarafından konteyner kentlerde yaşayan kadınlara yönelik kanser erken tanı eğitim iverildi

10 ay önce CANLI YAYIN

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu'nu kabul etti.

10 ay önce SİYASET

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ATSO'da düzenlenen toplantıda 'ADIYAMAN BENİM SEVDAMDIR' dedi.

10 ay önce CANLI YAYIN

Akit televizyonunda Sabri Şahsuvaroğlu'nun hazırlayıp sunduğu Derin Kutu programının da Halil Fırat Örnek başkan adayı olarak gösterildi.

10 ay önce EKONOMİ

Ak parti Adıyaman milletvekili Av.Mustafa Alkayış yaptığı açıklamayla Adıyaman tütününe %50 ÖTV indirimi getirileceğini söyledi.

10 ay önce SPOR

Yüzlerce yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağındaki tarihi mekânlardan Nemrut Dağı'na kara kışa aldırış etmeden tırmandı.

10 ay önce CANLI YAYIN

6 Şubat depreminde ağır hasar alan Talat Paşa Konağı ve Mehmet Ağa Konağı restorasyan çalışmaları devam ediyor

10 ay önce EĞİTİM

Adıyaman milli eğitim müdürü Ali Tosun Köy okulları gezilerine devam ediyor, bu gün Ovakuyucak ve hasankendi köylerindeydi.

Popup Beyaz.Net