9 ay önce EĞİTİM

Hayırsever Erdemoğlu Ailesi tarafından Kaymakamlığa devredilen Yeni Besni Mahallesindeki Merinos satış mağazası binası kalıcı olarak kütüphaneye devredildi

10 ay önce SİYASET

AK partinin deprem bölgesinde kaleleri Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş’ta mevcut belediye başkanlarıyla yola devam edecek mi?

10 ay önce GÜNDEM

2019 seçimlerini Ankara'da farklı kaybeden AK parti, tekrar Ankara büyükşehir belediye başkanlığını kazanmak için anket ve araştırmalara devam ediyor.

10 ay önce EKONOMİ

Ticaret bakanı Dr.Ömer Bolat Azerbaycan gezi ve temasları çerçevesinde Bakü'de KOBİ evini, ziyaret etti.

10 ay önce AKTÜEL

 Adıyaman’ın Kahta ilçesinde UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesin de yer alan Nemrut Dağı kar yağışının ardından muhteşem bir görüntüye büründü.

10 ay önce EĞİTİM

Türkiye’deki vakıf üniversiteleri arasında “İş Dünyasının, Mezunların Yeterliliklerine İlişkin Memnuniyet Oranı” kategorisinde birinci sırada yer aldı.

10 ay önce SPOR

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, İstanbul’da Mutfak Günleri Yarışmalarında başarı elde eden Ticaret Lisesi öğrencilerini kabul etti

10 ay önce EĞİTİM

Adıyamanlı Yazar Şair Fahrettin Çelik "Yalın Ateşin Kıvılcımları" ve "Düş Kırağım" isimli iki şiir kitabını okurlarına İl halk kütüphanesinde imzaladı

10 ay önce CANLI YAYIN

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) işbirliğiyle önemli projeler için adımlar atıldı.

10 ay önce SİYASET

CHP kulislerinden edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde açıklanan 2 ilçe ve 3 belde belediye adayından sonra şimdi de 3 ilçe ve 4 belde adayıda belli oldu.

Popup Beyaz.Net