10 ay önce SİYASET

PKK tarafından şehit edilen Şenay Aybüke Yalçın Öğretmen’in babası Sadık YALÇIN, Cumhurbaşkanı Yalçın Topçu'yu ziyaret etti.

10 ay önce AKTÜEL

Kırgızistanı Ziyaret eden KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Japarov Cumhurbaşkanlığı sarayında ağırladı.

10 ay önce SİYASET

Uzun yıllar MHP il başkanlığı yapan, İyi parti kuruluşunda yer alan Mithat Solgun ağır eleştiriler yaparak İYİ partiden istifa etti.

10 ay önce SPOR

Dr. Süleyman Kılınç, "Bir gidiş ve bir geliş olmak üzere 12 metre genişliğe sahip olan yolumuzda yol genişletme ve düzenleme çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütüyoruz.

10 ay önce EĞİTİM

Rotary 2440. Rotary Vakıf Başkanı Fatih Akçiçek;” Adıyaman’da onlarca proje gerçekleştirdik. Şüphesiz hepsi ayrı ayrı Adıyaman halkının hayatına dokunacak

10 ay önce GÜNDEM

Kocaeli depremi sonrası beklenen İstanbul depreminin bu gün adeta küçük bir provası oldu. Gemlik merkezli depremle istanbul ve bölge sallandı.

10 ay önce AKTÜEL

Ceylanpınar eşrafından,M. Bozan AKDEMİR ile Şevin PAYDAŞ Şanlıurfa’da düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

10 ay önce EĞİTİM

 Adıyaman Üniversitesi(A.Ü) “Bilimle Afetsiz Bir Geleceğe” temalı Deprem Çalıştayı'na ev sahipliği yaptı.

10 ay önce AKTÜEL

Şehit Musa Erdem Adıyaman'ın Kahta ilçesinde kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı törenle ebedi istiratgâhına uğurlandı.

10 ay önce SİYASET

İsak Şan :Adıyaman'ımızı en kısa sürede eskisinden daha güzel duruma getireceğimizden vatandaşlarımızın şüphesi olmasın

Popup Beyaz.Net